αρχικηVIRALΗ 21χρονη που προτίμησε να γίνει Instagrammer, από το να σπουδάσει Νομική (παρόλο που οι γονείς της έδιναν 10.000 λίρες)

Η 21χρονη που προτίμησε να γίνει Instagrammer, από το να σπουδάσει Νομική (παρόλο που οι γονείς της έδιναν 10.000 λίρες)

Τι κι αν οι γονείς της ξόδευαν περίπου 10.000 λίρες το χρόνο για να πάρει πτυχίο νομικής η κόρη τους; Η 21χρονη Grace Beverley φαίνεται πως είχε όραμα να γίνει μια μικρή… Kardashian, έχοντας στο λογαριασμό της στο Instagram πάνω από 840.000 followers και στο Youtube πάνω από 300.000 συνδρομητές. Τα σχέδια για τη νομική μπορούν να ανασταλούν για λίγο, ενώ η ίδια προσπαθεί να ισορροπεί τους δύο αυτούς τομείς.

Την κέρδισαν περισσότερο τα social media, οι χορηγίες και οι… φόρμες γυμναστικής. Δίνοντας συμβουλές για ασκήσεις και διαφημίζοντας αθλητικά προϊόντα, η 21χρονη Grace Beverley, αφήνει σε δεύτερη μοίρα τα μαθητικά της χρόνια σε ιδιωτικά σχολεία και τα φοιτητικά της στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για να γίνει μια ακόμη Instagram influencer. Η αντίδραση του πατέρα της, επιχειρηματία, και της μητέρας της, υπεύθυνη σε μουσείο, δε θα ήταν και η καλύτερη, καθώς επιθυμούσαν να «υπηρετεί» το νόμο, πράγμα το οποίο η ίδια υπόσχεται πως θα πράξει μελλοντικά.

Ωστόσο, η Grace, ίσως βγάζει παραπάνω χρήματα από έναν δικηγόρο. Όπως διαβάζουμε στην Ηuffington Post Greece, βγάζει 100 στερλίνες για κάθε 10.000 like σε ανάρτηση με τοποθέτηση προϊόντος, ενώ για κάθε λογαριασμό με πάνω από 100.000 ακολούθους, κάθε ανάρτηση μπορεί να ξεπεράσει τις 325 στερλίνες. Δηλαδή, για τους 850.000 followers της Grace, τα χρήματα δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Και σε όλα αυτά δε βάλαμε τα χρήματα από το youtube, μια εξίσου επικερδής «επιχείρηση».

Προσπαθώντας να συνδυάσει την καθημερινότητα της με τις selfies που πρέπει να βγάζει για χάρη το κοινό, σχεδόν καθημερινά, αναφέρει πως είναι αγχωτικό αλλά όταν στο τέλος της ημέρας βγάζεις και μια selfie σημαίνει ότι δεν έχει έρθει και το τέλος του κόσμου, αναφέρει.

Καθησυχάζει, βέβαια τους γονείς της, αναφέροντας ότι οι σπουδές της είναι προτεραιότητα, αλλά η αλήθεια είναι πως η διαχείριση των social media θέλουν… τον χρόνο τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 8 =