αρχικηVIRALΗ ψυχολογία των χρωμάτων: Τι αποκαλύπτει για τον εαυτό σου το αγαπημένο σου χρώμα (Λίστα)

Η ψυχολογία των χρωμάτων: Τι αποκαλύπτει για τον εαυτό σου το αγαπημένο σου χρώμα (Λίστα)

Τα χρώματα είναι παντού γύρω μας. Και όλοι έχουν ένα αγαπημένο. Ολοι έχουμε ένα χρώμα προς το οποίο νιώθουμε έλξη. Αλλά ήξερες ότι το αγαπημένο σου χρώμα έχει πολλά να πει για το ποιος είσαι σε ψυχολογικό επίπεδο;

Η ψυχολογία των χρωμάτων είναι στην πραγματικότητα πολύ συναρπαστική. Ακόμη και τα τμήματα μάρκετινγκ και διαφήμισης χρησιμοποιούν την ψυχολογία των χρωμάτων για να μας ωθήσουν να αγοράσουμε πράγματα. Ωστόσο, η ψυχολογία των χρωμάτων πηγαίνει ακόμη πιο βαθιά από αυτό. Ανάλογα με τα χρώματα που βλέπουμε σε μια δεδομένη στιγμή, η διάθεσή μας μπορεί να αλλάξει.

Με βάση μελέτες, κάθε χρώμα έχει τη δική του… προσωπικότητα. Και επειδή τα πράγματα προς τα οποία έλκουμε αντανακλούν πτυχές του εαυτού μας, το αγαπημένο σας χρώμα έχει πολλά να πει για το ποιος είστε ως άτομο. Το αμερικανικό Awareness Act, παραθέτει την παρακάτω λίστα. Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα;

Κόκκινο

Όσοι αγαπούν το κόκκινο είναι εξαιρετικά έντονα άτομα. Τους αρέσει η περιπέτεια και να δοκιμάζουν νέα πράγματα, ενώ είναι εξαιρετικά αυθόρμητοι. Επειδή βαριούνται εύκολα, τείνουν να είναι λίγο παρορμητικοί, Μερικοί θα έφταναν ακόμη και στο σημείο να είναι εκφοβιστικοί.

Πορτοκαλί

Οι άνθρωποι των οποίων το αγαπημένο χρώμα είναι το πορτοκαλί τείνουν να είναι πολύ κοινωνικοί και συμπαθείς. Μπορούν συχνά να βρεθούν σε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις και είναι ο τύπος των ανθρώπων που μπορούν εύκολα να φέρουν χαρά σε άλλους που νιώθουν απογοητευμένοι. Επιπλέον, όσοι αγαπούν το πορτοκαλί είναι ιδιαίτερα παραγωγικά άτομα.

Κίτρινο

Εάν το κίτρινο είναι το αγαπημένο σας χρώμα, έχετε την τάση να είστε στην αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Ενώ άλλοι μπορεί να βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο, εσείς το βλέπετε μισογεμάτο. Δεν ενδιαφέρεστε πολύ να παραπονεθείτε, για κουτσομπολιό ή αρνητική σκέψη.

Μπλε

Όσοι αγαπούν το μπλε χρώμα είναι πολύ αξιόπιστα άτομα. Είναι αξιόπιστοι, συμπονετικοί και είναι ειρηνοποιοί. Δεν αντέχουν να βλέπουν κάποιον να περνάει μια δύσκολη στιγμή. Θα σταθούν στο πλευρό του και θα τον ενθαρρύνουν και θα τον στηρίξουν.

Πράσινο

Οι λάτρεις του πράσινου χρώματος είναι πρακτικά άτομα. Αντί να σκέφτονται αισιόδοξα ή απαισιόδοξα, συνειδητοποιούν ότι υπάρχει μια λογική πλευρά των πραγμάτων. Είναι καλοί με τα χρήματα και αγαπούν πραγματικά να βοηθούν τους άλλους ανθρώπους. Και αγαπούν επίσης τη φύση.

Μωβ

Όσοι αγαπούν το μωβ είναι έξυπνοι και θέλουν να είναι διαφορετικοί. Δεν τους νοιάζει να είναι σαν κανένα άλλο και τείνουν να σκέφτονται ‘έξω από το κουτί’. Απολαμβάνουν νέες εμπειρίες και είναι επίσης εξαιρετικά δημιουργικοί.

Ροζ

Εάν το ροζ είναι το αγαπημένο σας χρώμα, τότε σας αρέσει η διασκέδαση και τα παιχνίδια. Ποτέ δεν παίρνετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, και θα μπορούσατε ακόμη και να κατηγορηθείτε ότι είστε αφελής. Είστε εξαιρετικά τρυφεροί και αφοσιωμένοι στην οικογένεια και τους φίλους σας.

Άσπρο

Όσοι αγαπούν το λευκό χρώμα είναι ειρηνικά άτομα. Τείνουν να είναι στην ήσυχη πλευρά και τους αρέσει να κρατούν τα πράγματα σε τάξη. Δεν αντέχουν τα χάος ή το δράμα.

Μαύρο

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μαύρο, παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά. Είστε ένα δυνατό άτομο που συχνά θεωρείται τολμηρό. Δεν σας πειράζει να ρισκάρετε, εάν η πιθανή ανταμοιβή θεωρείται ότι αξίζει τον κόπο. Και ενώ οι άνθρωποι σας βρίσκουν κάπως… εκφοβιστικούς, εσύ στην πραγματικότητα είσαι κάποιος που μπορούν να εμπιστευτούν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × two =