αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ χρονιά πλησιάζει στο τέλος. Εδώ είναι η τακτική τριών βημάτων για να πετύχεις τους στόχους σου μέσα στο 2019

Η χρονιά πλησιάζει στο τέλος. Εδώ είναι η τακτική τριών βημάτων για να πετύχεις τους στόχους σου μέσα στο 2019

Είναι η εποχή του χρόνου, κατά την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι βάζουν τους στόχους για την νέα χρονιά. Μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει 100%, αλλά σε μερικές ημέρες αφήνουμε πίσω το 2018. Και ένα νέο έτος ξεκινά. Ας δούμε τώρα τι πρέπει να κάνεις, για να πετύχεις τους μεγάλους στόχους σου μέσα στο 2019. Έχουμε 3 απλά tips.

1# Πριν από όλα, δεν τι κατάφερες μέσα στο 2018. Ναι, χρειάζεται να λέμε «μπράβο» στον εαυτό μας. Ανέτρεξε στα σημειωματάρια σου, στα emails, στα social media ή απλά στην μνήμη σου, για να δεις τι σπουδαίους στόχους πέτυχες μέσα στο έτος που φεύγει. Κάπως έτσι θα μπορέσεις εύκολα να καταλάβεις και σε πια πεδία είσαι καλός, και να εστιάσεις ακόμα περισσότερο εκεί.

2# Τα μαθήματα από τις αποτυχίες. Σίγουρα θα υπήρξαν και αποτυχίες. ‘Η πράγματα που δεν πήγαν όσο καλά θα έπρεπε. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δες τι πήγε στραβά, πάρε τα χρήσιμα μαθήματα και κάνε τα πλάνα σου για το νέο έτος.

3# Βάλε συγκεκριμένους στόχους για το 2019. Αφού λοιπόν έχεις κάνει το βήμα 1 και το βήμα 2, ήρθε η ώρα να θέσεις συγκεκριμένους στόχους για το νέο έτος. Φρόντισε να είναι ρεαλιστικοί στόχοι, ενώ είναι απαραίτητο να σημειώσεις και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί ο κάθε ένας. Επίσης θέσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, το οποίο θα «σπάει» σε κομμάτια. Μέσα σε κάθε χρονικό κομμάτι, κατέγραψε τους στόχους που θέλεις να πετύχεις. Μην βάζεις στόχους που πρέπει αν τους πετύχεις… αόριστα μέσα στο 2019.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 1 =