αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η χειρότερη συμβουλή είναι… όταν κάποιος σου δίνει συμβουλή με βάση μόνο τη δική του εμπειρία»: Ένας Billion-Dollar startupper εξηγεί

«Η χειρότερη συμβουλή είναι… όταν κάποιος σου δίνει συμβουλή με βάση μόνο τη δική του εμπειρία»: Ένας Billion-Dollar startupper εξηγεί

Το βλέπουμε έντονα και στην Ελλάδα: Όλοι δίνουν συμβουλές… σε όλους. Όλοι έχουν μια γνώμη να πουν για αυτό που κάνεις. Οκ, κάποιες συμβουλές μπορεί να σου φανούν χρήσιμες. Είναι όμως δεδομένο ότι θα ακούσεις και πολλά άχρηστα πράγματα. Ο Josh Reeves είναι συνιδρυτής και CEO της HR startup, Gusto. Πρόκειται για ένα project που πλέον αξίζει δισεκατομμύρια.

Μιλώντας στο αμερικανικό Entrepreneur.com, ο νεαρός επιχειρηματίας στέκεται στο κομμάτι των συμβουλών. «Ο χειρότερος τύπος συμβουλών, είναι όταν κάποιος σου δίνει συμβουλές βάσει της δικής του εμπειρίας και το παρουσιάζει ως δεδομένο ή ως τον μόνο τρόπο για να κάνεις κάτι. Είναι όλα σχετικά. Δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να κάνεις κάτι», εξηγεί.

Ο Josh Reeves μιλά και για το χειρότερο αφεντικό που είχε ποτέ. Αυτό ήταν… ο εαυτός του. Ναι, μόλις ο ίδιος ξεκίνησε να τρέχει το δικό του project για πρώτη φορά, δεν μπορούσε να διαχειριστεί σωστά τον χρόνο του και τον όγκο δουλειάς. Δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αφού δεν υπήρχε κάποιο αφεντικό να του πει να σταματήσει και να ξεκουραστεί.

Κατάλαβε βέβαια ότι αυτό το μοντέλο δεν μπορεί να δουλέψει σε βάθος χρόνου. Τώρα είναι πιο οργανωμένος και έχει μια καλύτερη τακτική, που του επιτρέπει να ξεκουράζεται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × five =