αρχικηVIRALΗ φωτογραφία που έγινε viral: Πόσο κοστίζουν 2 τηγανιτά αυγά στη Μύκονο

Η φωτογραφία που έγινε viral: Πόσο κοστίζουν 2 τηγανιτά αυγά στη Μύκονο

Μια φωτογραφία από τη Μύκονο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του ίντερνετ. Σε αυτή πρωταγωνιστές… είναι δύο τηγανιτά αυγά. Και το πόσο κοστίζουν αυτά. Κάποιοι τουρίστες έκατσαν σε εστιατόριο του νησιού για να φάνε, όμως μόλις έφτασε η ώρα για να πληρώσουν, τους περίμενε μια έκπληξη.

Διαβάζοντας λοιπόν την απόδειξη της ταμειακής ξανά και ξανά σιγουρεύτηκαν ότι θα έπρεπε να πληρώσουν 9,90 ευρώ τη μερίδα τηγανητά αυγά, ήτοι 19,80 ευρώ για τέσσερα τηγανητά αυγά, τα οποία συνοδεύονταν από δυο φέτες ψωμί του τόστ. Ο συνολικός δε λογαριασμός για τέσσερα τηγανητά αυγά, μια μερίδα πατάτα φέτα, μια πίτα γύρο κοτόπουλο και δυο αναψυκτικά ήταν 40,80 ευρώ, όπως θα δείτε στην φωτογραφία που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα.

egg_mukonos1

Ναι, να παραδεχθούνε την υψηλή διατροφική αξία των αυγών και την δυναμωτική τους δράση, το γεγονός ότι βρίσκονταν στη Μύκονο και όχι στη Λούτσα, ωστόσο, δεν μπορούσαν με τίποτα να χωνέψουν το κόστος των δυο «χρυσών» αυγών.

Προσπάθησαν να παραπονεθούν, όμως δεν έβγαλαν άκρη. Βλέπετε το συγκεκριμένο σημείο είναι σημείο από το οποίο περνάνε καθημερινά ορδές τουριστών, οπότε μάλλον δεν θα είχε κανένα νόημα αν τους έλεγαν πως με αυτές τις τιμές δεν θα επέλεγαν ποτέ ξανά το συγκεκριμένο μαγαζί. Άλλωστε κάποιος άλλος θα το επέλεγε τα αμέσως επόμενο λεπτό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + nine =