αρχικηVIRALΗ φωτογραφία με τον Bill Gates να περιμένει υπομονετικά στην ουρά μπεργκεράδικου που έγινε viral

Η φωτογραφία με τον Bill Gates να περιμένει υπομονετικά στην ουρά μπεργκεράδικου που έγινε viral

Μπορεί να είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αλλά αυτό δεν τον έχει αποξενώσει από τις απλές χαρές της ζωής, όπως είναι να απολαμβάνεις ένα μπέργκερ από ένα φαστφουντάδικο για κοινούς θνητούς.

Ο λόγος για τον Μπιλ Γκέιτς που εθεάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο να περιμένει στην ουρά του μπεργκεράδικου Dick’s Drive-In στο Σιάτλ για να παραλάβει το γεύμα του, προς μεγάλη έκπληξη των παρευρισκομένων που έσπευσαν να τον φωτογραφήσουν.

Ο ιδρυτής της Microsoft, του οποιου η περιουσία ξεπερνά τα 95,5 δισ. δολάρια, περίμενε υπομονετικά στο τσουχτερό κρύο με τα χέρια στην τσέπες, φορώντας ένα κόκκινο πουλόβερ, γκρι παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

bill

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο συγκεκριμένο μπεργκεράδικο, το πλήρες γεύματα με πατάτες και αναψυκτικό δεν ξεπερνά τα 10 δολάρια.

Η κάζουαλ εμφάνιση του 63χρονου μεγιστάνα σχολιάστηκε εκτενώς στα social media, όταν ένας πρώην υπάλληλος της Microsoft κοινοποίησε την φωτογραφία του Γκέιτς να περιμένει στην ουρά σε μια ομάδα στο Facebook.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 11 =