αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Φινλανδική startup Wolt αναζητά Marketing Manager και άλλες ειδικότητες στην Αθήνα. Που να στείλεις το βιογραφικό σου

Η Φινλανδική startup Wolt αναζητά Marketing Manager και άλλες ειδικότητες στην Αθήνα. Που να στείλεις το βιογραφικό σου

Η Φινλανδική starup Wolt έχει ήδη «αποβιβαστεί» στην Αττική. Τον περασμένο Ιανουάριο η Wolt έκανε την εμφάνιση της στο βόρειο τμήμα της Αττικής. Ενώ λίγο αργότερα κατέβηκε και σε περιοχές του κέντρου: Αμπελοκήπους, στο Παγκράτι, στο Κολωνάκι, στο Σύνταγμα και στις γύρω περιοχές. Και θέλει να κάνει το ντελίβερι πιο εύκολο.

Τώρα η εταιρία έχει ανοίξει θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα αναζητά άτομα σε 3 ειδικότητες. Πατώντας στα παρακάτω links μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες και να στείλεις το βιογραφικό σου.

Operations Associate

Restaurant Development Associate

Marketing Manager

Πως λειτουργεί το ντελίβερι της Wolt: Η πληρωμή γίνεται μόνο με κάρτα (για λόγους ευκολίας και ασφάλειας σύμφωνα με την εταιρεία) ενώ την παραγγελία την εκτελούν συνεργαζόμενοι με την Wolt διανομείς. Πως λειτουργεί; Ο πελάτης ολοκληρώνει την παραγγελία του μέσω της ειδικής εφαρμογής, και γίνεται η αποδοχή από το κατάστημα και η αυτόματη χρέωση στην κάρτα μαζί με το έξτρα κόστος διανομής ( ξεκινά από 1 ευρώ για απόσταση μέχρι 1,5 χλμ. και αυξάνεται 0,10 ευρώ ανά 500 μέτρα με την μέγιστη απόσταση διανομής είναι τα 4 χλμ.). Ταυτόχρονα ενημερώνεται μέσω αλγόριθμου ο κοντινότερος ελεύθερος συνεργάτης – διανομέας της Wolt ότι στο «X» κατάστημα βρίσκεται σε διαδικασίας παρασκευής μία παραγγελία την οποία πρέπει να παραδώσει στην «X» διεύθυνση.

Ο πελάτης καθ’ολη την διάρκεια ενημερώνεται για τον χρόνο παράδοσης ενώ στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού του βλέπει online το σημείο που βρίσκεται ο διανομέας (σ.σ. όπως στο beat ή στο forky).

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 9 =