αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ υπερβολική ζήτηση «κράσαρε» το Disney+. Τι συνέβη την πρώτη ημέρα της πλατφόρμας

Η υπερβολική ζήτηση «κράσαρε» το Disney+. Τι συνέβη την πρώτη ημέρα της πλατφόρμας

Η νέα υπηρεσία streaming, Disney+, η οποία προσφέρει έναν κατάλογο από ταινίες της Disney με αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως η νέα σειρά των Strar Wars που ονομάζεται “The Mandalorian”, αντιμετώπισε ήδη προβλήματα από την αρχή της λειτουργίας της. Οι χρήστες αναφέρουν πλήθος προβλημάτων πρόσβασης ενώ ορισμένοι έχουν καταγράψει στιγμιότυπα οθόνης (screenshots) από μηνύματα που δείχνουν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην υπηρεσία.

Η υπηρεσία Disney+ δεν παρέχεται ακόμα σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά ήδη διατίθεται στις ΗΠΑ, στον Καναδά και την Ολλανδία. Οι δημιουργοί της εργάζονται γρήγορα για να λύσουν τα προβλήματα της υπηρεσίας, η οποία φαίνεται ότι ανταγωνίζεται άλλες μεγάλες υπηρεσίες streaming, όπως είναι το Netflix και το Amazon Prime.

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της υπηρεσίας Disney+ χτυπήθηκε χτες από τεχνικά προβλήματα τα οποία οι εταιρεία απέδωσε στην αυξημένη ζήτηση. Μέσα σε μια περίοδο 15 λεπτών καταγράφηκαν περίπου 8.300 παράπονα από χρήστες της Disney+. Η ζήτηση της υπηρεσίας ξεπέρασε της υψηλότερες προσδοκίες των κατασκευαστών.

Δεν ήταν ξεκάθαρο πόσοι άνθρωποι κατάφεραν με επιτυχία να εγγραφούν στην υπηρεσία και πόσοι είχαν δυσκολίες πρόσβασης. Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει περίπου 500 ταινίες και 7.500 τηλεοπτικά επεισόδια στα οποία περιλαμβάνονται τόσο επεισόδια από τον κατάλογο των οικογενειακών προγραμμάτων της εταιρείας Disney όσο και νέα προγράμματα.

Χτες το απόγευμα οι μετοχές της Disney αυξήθηκαν κατά 1,2% στα 125,79 ευρώ, ενώ αυτές του Netflix έπεσαν κατά 1,2% στα 263,95 ευρώ.

Ορισμένοι που προσπάθησαν να εισέλθουν την υπηρεσία συνάντησαν την εικόνα του Μίκι Μάους σε μια μπλε οθόνη με ένα μήνυμα που τους ζητούσε να βγουν από την εφαρμογή και να ξαναπροσπαθήσουν ενώ πολλοί άλλοι δεν μπορούσαν καν να βρουν την εφαρμογή στο App Store.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 7 =