αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Τράπεζα Πειραιώς βγάζει σε δημοπρασία ακίνητα με τιμές από 9.000 ευρώ

Η Τράπεζα Πειραιώς βγάζει σε δημοπρασία ακίνητα με τιμές από 9.000 ευρώ

Νέα “παρτίδα” 49 ακινήτων σε όλη την Ελλάδα, βγάζει αύριο και μεθαύριο προς πώληση η Τράπεζα Πειραιώς, συνεχίζοντας την διαχείριση των ιδιόκτητων ακινήτων της και συμβάλλοντας ενεργά στη διαμόρφωση τιμών στην αγορά του real estate. Από τον Ιούνιο του 2017, η Τράπεζα Πειραιώς έχει ολοκληρώσει 84 πωλήσεις ιδιόκτητων ακινήτων της, λαμβάνοντας προσφορές από περισσότερους από 200 συμμετέχοντες στις ηλεκτρονικές της δημοπρασίες και εισπράττοντας συνολικό αντίτιμο 13,4 εκατ. ευρώ.

Στην τέταρτη ηλεκτρονική δημοπρασία για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων, στις 20 και 21 Μαρτίου 2018, μέσω του properties4sale.gr, του ειδικού διαδικτυακού ιστότοπου της Τράπεζας Πειραιώς, θα διατεθούν διαμερίσματα, μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, οικόπεδα και κτίρια σε Αττική, Θεσσαλονίκη, παραθεριστικές περιοχές κ.ά., με τιμές εκκίνησης από €9.000 έως €760.000.

Η δημοπρασία παρέχει και δυνατότητα άμεσης αγοράς (buy now) πριν από τη δημοπρασία. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του/των ακινήτων από την Τράπεζα με ευνοϊκούς όρους. Μετά την σχετική online αίτησή του, o υποψήφιος αγοραστής λαμβάνει απάντηση εντός τριών εργάσιμων ημερών από την Τράπεζα. Η χρηματοδότηση για τα οικιστικά ακίνητα φθάνει σε ποσοστό ως και το 70%, δείγμα και αυτό, της κατεύθυνσης που θέλει να ακολουθήσει η Τράπεζα Πειραιώς, να είναι κοντά στον πελάτη για οποιαδήποτε υπηρεσία σχετίζεται με το ακίνητο.

Όπως αναφέρει στο Capital.gr, ο κ. Γιώργος Κορμάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, μέχρι σήμερα έχει πωληθεί πάνω από το 50% των ακινήτων τα οποία έχουν εκτεθεί στην πλατφόρμα properties4sale.gr. “Αυτό το μέγεθος δείχνει την επιτυχία που έχει το συγκεκριμένο εργαλείο, καθώς είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. To properties4sale.gr λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια και μέσω τεχνολογιών αιχμής περνάει την πώληση ακινήτων στην ψηφιακή εποχή, έχοντας, μεταξύ άλλων, το πλεονέκτημα ότι φέρνει το ακίνητο τόσο κοντά στον πελάτη που το κάνει πολύ ελκυστικό στην αγορά του”, λέει ο κ. Κορμάς.

Όπως αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, ένα εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα ανακάλυψης των πραγματικών τιμών στις οποίες κινείται η αγορά. Η Τράπεζα δεν βγαίνει στην αγορά, περιμένοντας να ανακτήσει τις τιμές που έχει στα βιβλία της, την ενδιαφέρει να κάνει συναλλαγές. Στο πλαίσιο αυτό, ο σχεδιασμός προβλέπει την πραγματοποίηση δημοπρασίας κάθε δύο μήνες (η ερχόμενη δημοπρασία θα γίνει τον Μάιο), με αύξηση των ακινήτων που βγαίνουν προς πώληση.

Πριν αναρτηθούν στην πλατφόρμα properties4sale.gr, τα ακίνητα ελέγχονται για πολεοδομικά ή άλλης φύσεως προβλήματα από την Piraeus Real Estate.

Τα ακίνητα επιλέγονται, ελέγχονται και οργανώνονται σε ομάδες ακινήτων, καλύπτοντας, γεωγραφικά, μεγάλο τμήμα της Ελληνικής Επικράτειας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 6 =