αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε πρόγραμμα εθελούσιας. Δίνει αποζημίωση ως 200.000 ευρώ

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε πρόγραμμα εθελούσιας. Δίνει αποζημίωση ως 200.000 ευρώ

Ένα πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης, με αποζημίωση η οποία μπορεί να φθάσει τις 200.000 ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με πηγές της τράπεζας που παραθέτει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, απευθύνεται σε συγκεκριμένες μονάδες και σε εργαζομένους που πληρούν καθορισμένα κριτήρια, έχει σχεδιαστεί με τρόπο κοινωνικά υπεύθυνο και περιλαμβάνει σημαντικές παροχές για τον εργαζόμενο που θα το επιλέξει και την οικογένειά του, ώστε να τους προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Απευθύνεται σε μονάδες όπου το κύριο αντικείμενο τους περιορίζεται λόγω των μεταβολών στο λειτουργικό μοντέλο της Τράπεζας συνεπεία των τεχνολογικών εξελίξεων και της ψηφιοποίησης, καθώς επίσης σε εργαζόμενους που απασχολούνται σε γεωγραφικές περιοχές όπου παρατηρείται αναντιστοιχία μεταξύ των αναγκών της αγοράς και της υφιστάμενης στελέχωσης.

Η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου, ενώ οι εργαζόμενοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως και τις 15 Νοεμβρίου θα πριμοδοτηθούν με επιπλέον ποσό αποζημίωσης.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =