αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Τουρκική εφαρμογή που σου επιτρέπει να κάνεις συναλλαγές χρυσού από το κινητό σου (και ήδη έχει προσελκύσει επενδυτές)

Η Τουρκική εφαρμογή που σου επιτρέπει να κάνεις συναλλαγές χρυσού από το κινητό σου (και ήδη έχει προσελκύσει επενδυτές)

Μια Τούρκικη startup έχει τραβήξει τα βλέμματα το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για την εφαρμογή Goldtag. Η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν συναλλαγές χρυσού και να χαρίζουν χρυσά δώρα μέσω των smartphones τους.

Οι δημιουργοί της περιμένουν ότι τουλάχιστον 50.000 χρήστες θα ”κατεβάσουν” την εφαρμογή Goldtag το 2021. Οι περιορισμοί λόγω πανδημίας σε γάμους και άλλες εκδηλώσεις με πολύ κόσμο, αναμένεται να διευρύνουν την βάση των χρηστών της.

Οι χρήστες της Goldtag μπορούν, επίσης, να αγοράσουν, να πουλήσουν και να συγκρίνουν προϊόντα χρυσού μέσω των κινητών τους, κατά την διάρκεια των lockdown και των μέτρων καραντίνας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η εφαρμογή Goldtag υποστηρίχθηκε από το κέντρο τεχνολογίας Hacettepe Teknokent του Πανεπιστημίου Hacettepe της Αγκυρας.

Μάλιστα έχει τραβήξει ήδη και το ενδιαφέρον επενδυτών εκτός Τουρκίας. «Εχουμε λάβει μερικές προσφορές που μας βάζουν σε πειρασμό, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στην περαιτέρω ανάπτυξη της εφαρμογής και στην αύξηση του αριθμού των χρηστών. Θα εξετάσουμε τις προσφορές συνεργασίας στο μέλλον. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο brand για την χώρα μας και γι′ αυτό δεν σκεφτόμαστε να πουλήσουμε ολόκληρη της εφαρμογή» σημειώνει ο Ντολουνάι Σαμπουντσόγλου, συνιδρυτής της Goldtag.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =