αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ «τεχνική της ντομάτας» για να γίνεις πιο παραγωγικός

Η «τεχνική της ντομάτας» για να γίνεις πιο παραγωγικός

Αν θέλεις να γίνεις πιο παραγωγικός, δες το παρακάτω γράφημα. Σε αυτό παρουσιάζεται η «τεχνική της ντομάτας». Ο όρος Pomodoro Technique προέρχεται όντως από την ιταλική λέξη Promodoro- δηλαδή ντομάτα. Και αυτό διότι ο Ιταλός εμπνευστής της χρησιμοποιούσε τον παραπάνω χρονομετρητή για να χρονομετρά τις ενέργειες του.

Όπως θα δεις η δουλειά μοιράζεται σε 25λεπτα. Υπάρχουν και διαλείμματα. Ωστόσο την ώρα που δουλεύεις δεν επιτρέπονται οι περισπασμοί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 5 =