αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ τελική έκδοση του Opera 51 είναι διαθέσιμη. Και 38% ταχύτερη από τον Firefox Quantum

Η τελική έκδοση του Opera 51 είναι διαθέσιμη. Και 38% ταχύτερη από τον Firefox Quantum

Η Mozilla κατάφερε να κερδίσει αρκετούς νέους χρήστες με την έλευση του Firefox Quantum (έκδοση 57), αλλάζοντας ριζικά τον web browser για να βελτιώσει σημαντικά την ταχύτητα του. Ωστόσο, η απάντηση της Opera είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, καθώς η εταιρεία κυκλοφόρησε την έκδοση Opera 51 με πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά, η οποία είναι κατά 38% ταχύτερη από τον Firefox 58!

Εκτός από την μεγάλη ταχύτητα, ο Opera 51 έρχεται με διάφορα νέα εργαλεία που βοηθούν για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, όπως για παράδειγμα όταν scrollάρεις σε ιστοσελίδες με πολύ περιεχόμενο (π.χ Facebook ή Twitter) μπορείς να πατάς επάνω στην καρτέλα για να σε μεταφέρει απευθείας στην κορυφή και με νέο πάτημα να σε επαναφέρει στο σημείο που ήσουν προηγουμένως. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να οργανώνει ανοικτές και κλειστές καρτέλες σε λίστες για να αποσυμφορίζει τον web browser από πολλές καρτέλες και ο χρήστης να μπορεί να βρει συγκεκριμένη καρτέλα με ευκολία.

Με τον Opera 51 έρχονται νέα animations στο Private mode, τα video pop-ups έρχονται με επιλογή για επιστροφή στην αρχική καρτέλα τους και επιλογή να επαναφέρεις τον web browser στην αρχική κατάσταση τους από τις ρυθμίσεις.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =