αρχικηVIRALΗ Ταϊβάν σας… πληρώνει για να κάνετε διακοπές εκεί

Η Ταϊβάν σας… πληρώνει για να κάνετε διακοπές εκεί

Τρόπους για να προσελκύσουν επισκέπτες και να τονώσουν τις οικονομίες τους ψάχνουν ακόμα και οι ήδη δημοφιλείς προορισμοί ανά τον κόσμο. Ένας από αυτούς είναι η Ταϊβάν, η οποία σχεδιάζει να… πληρώσει τους τουρίστες για να πάνε διακοπές εκεί.

Θα προσφερθούν επίσης χρηματικές ανταμοιβές σε γκρουπ τουριστών για να τους ενθαρρύνουν να επισκεφθούν το νησί.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊβάν Chen Chien-jen ανακοίνωσε την Πέμπτη (23/02) ότι η κυβέρνηση στοχεύει να προσελκύσει 6 εκατομμύρια τουρίστες το 2023, διπλασιάζοντας τον αριθμό αυτό το 2024 και στοχεύοντας σε 10 εκατομμύρια επισκέπτες έως το 2025.

Για να το πετύχει, θα δώσει 165 δολάρια σε 500.000 μεμονωμένους τουρίστες, όπως μεταδίδει το CNN. Επιδόματα έως 658 δολάρια θα δοθούν επίσης σε 90.000 γκρουπ τουριστών.

Ο υπουργός Μεταφορών Wang Kuo-tsai δήλωσε την Τετάρτη ότι το επίδομα σε μετρητά θα παραδοθεί ψηφιακά. Οι τουρίστες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να καλύψουν τα έξοδά τους στην Ταϊβάν, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής.

Πρόσθεσε ότι τα μέτρα στοχεύουν στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών από βασικές αγορές, όπως η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Νοτιοανατολική Ασία, το Χονγκ Κονγκ και το Μακάο, καθώς και η Ευρώπη και η Αμερική.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − five =