αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ τακτική «Book+beer+bar» και άλλες 4 κινήσεις για να αντιστρέψεις μια πραγματικά κακή ημέρα

Η τακτική «Book+beer+bar» και άλλες 4 κινήσεις για να αντιστρέψεις μια πραγματικά κακή ημέρα

Όλοι έχουμε πέσει σε τέτοιες ημέρες. Στις κακές ημέρες. Είναι τότε που ξύπνησες απλά με κακή διάθεση ή έγινε κάτι το οποίο σε «έριξε». Και στις δύο περιπτώσεις, τα αποτελέσματα… δεν είναι καλά.

Και τι μπορείς να κάνεις; Να περάσεις σε αυτό το κακό mood όλη την ημέρα. ‘Η να κάνεις κάτι για να αλλάξεις την ψυχολογία σου προς το καλύτερο. Αυτό το δεύτερο σενάριο θα δούμε τώρα. Εδώ είναι 4 τρόποι για να καταφέρεις να αντισρέψεις μια πραγματικά κακή ημέρα.

1# Βάλε μουσική. Κι όμως ένα τόσο απλό πράγμα μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση προς το καλύτερο. Βάλε την μουσική που σου αρέσει για μερικά λεπτά. Και μην κάνεις τίποτα άλλο.

2# Μίλα σε άλλους. Όχι σε όποιον κι όποιον. Προσπάθησε να βρεις ανθρώπους που θα σε καταλάβουν, που είναι στο ίδιο πεδίο με εσένα και έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης. Πες τους για το πρόβλημα που έχεις. Μπορεί να έχουν και κάποια καλή συμβουλή να σου δώσουν.

3# Χρόνος στη φύση. Το έχουμε ξανά πει σε παρόμοια άρθρα. Όταν είμαστε σε κακό mood ή υπερβολικά αγχωμένοι, ένας περίπατος στη φύση, στην απόλυτη ησυχία μπορεί να κάνει καλό. Θα χαλαρώσεις και θα «καθαρίσεις» το μυαλό σου.

4# «Book+beer+bar». Μπορεί να σου φαίνεται ως μια… αμήχανη κατάσταση αλλά δοκίμασε το. Πάρε ένα βιβλίο, πήγαινε σε ένα μπας και πιες μια μπύρα. Θα αλλάξεις παραστάσεις. Και επίσης, μπορεί να πιάσεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον μπαρμαν ή κάποιον πελάτη. Επίσης μπορείς να μοιραστείς την δύσκολη κατάσταση που περνάς. Και είναι πολύ πιθανό να βρεις υποστήριξη.

5# Δες μια ταινία ή σειρά. Και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχαστείς. Ακόμα καλύτερα αν πας σινεμά. Θα δεις πόσο «ανανεωμένος» θα είσαι μετά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =