αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ τακτική 2 λεπτών που θα σε βοηθήσει να ανασυνταχθείς μετά από μια κακή ημέρα

Η τακτική 2 λεπτών που θα σε βοηθήσει να ανασυνταχθείς μετά από μια κακή ημέρα

Αν είσαι επιχειρηματίας, startupper ή freelancer, είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να «επιβιώσεις» μέσα από αρκετές δύσκολες ημέρες. Κάτι που φυσικά ισχύει και την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Ένα είναι σίγουρο: Μόνο αν δείξεις αντοχές και ανθεκτικότητα, θα καταφέρεις να φτάσεις στον μεγάλο στόχο σου.

Άλλα τι μπορείς να κάνεις έτσι ώστε να καταφέρεις να περάσεις τις δυσκολίες, ακόμα και όταν νιώθεις το «καύσιμο» σου να τελειώνει; Το αμερικανικό inc.com παραθέτει μια τακτική 2 λεπτών, η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να ανασυνταχθείς μετά από μια κακή ημέρα. Αρκεί να την εφαρμόσεις στο τέλος της ημέρας σου. Εδώ είναι τα δύο βήματα που πρέπει να κάνεις:

1# «Η ζωή είναι 10% τι συμβαίνει σε εσένα, και 90% το πως αντιδράς σε αυτό που σου συμβαίνει». Είναι μια φράση που έχει πει ο συγγραφέας Charles Swindoll. Και την χρησιμοποιούν πλέον πολλοί business γκουρού. Ο τρόπος που βλέπεις τα γεγονότα της ημέρας είναι επιλογή. Δική σου επιλογή. Εστίασε στην λύσεις και όχι στα προβλήματα. Και παρέμεινε όσο πιο θετικός μπορείς. Παίρνοντας πάντα τα χρήσιμα μαθήματα.

2# Δες αυτά που ήδη έχεις καταφέρει. Μπορεί να μην πηγαίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Αλλά πιθανότατα υπάρχουν πράγματα που ήδη έχεις καταφέρει. Ναι, δώσε στον εαυτό σου μερικά δευτερόλεπτα και να… θρηνήσει για όσα δεν κατάφερε. Αλλά αμέσως μετά σκέψου όλα όσα πέτυχες και σε κάνουν να αισθάνεσαι χαρούμενος. Αυτή η διαδικασία θα σου δώσει αμέσως μια επιπλέον ώθηση, για να ξεκινήσεις την επόμενη ημέρα ακόμα πιο δυνατά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − twelve =