αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η τακτική που με κρατά εστιασμένη, κάθε στιγμή της ημέρας»: Πως η Jessica Alba επιβιώνει σε ένα φορτωμένο πρόγραμμα

«Η τακτική που με κρατά εστιασμένη, κάθε στιγμή της ημέρας»: Πως η Jessica Alba επιβιώνει σε ένα φορτωμένο πρόγραμμα

Η Jessica Alba δεν είναι απλά μια διάσημη ηθοποιός. Από το 2011 είναι και επιχειρηματίας. Τότε ίδρυσε την The Honest Company. Η εταιρία απασχολεί περισσότερα από 350 άτομα και ειδικεύεται στις online πωλήσεις παιδικών προϊόντων όπως πάνες, μωρομάντιλα, παιδικά αφρόλουτρα και σαμπουάν, καθαριστικά, σαπούνια, πετσέτες και ρούχα όλα φτιαγμένα από υποαλλεργικά και άκρως φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Την ίδια στιγμή με όλα αυτά, έχει οικογένεια και παιδιά. Πως καταφέρνει όμως να «επιβιώνει» μέσα σε στο φορτωμένο πρόγραμμα της; Η ίδια δίνει την απάντηση μιλώντας στο Entrepreneur.com.

«Όταν είμαι με τα παιδιά μου, προσπαθώ να μην σκέφτομαι τη δουλειά. Όταν δουλεύω, παραμένω συγκεντρωμένη  στο τι συμβαίνει στο γραφείο. Όταν είμαι με το σύζυγό μου σε ένα ραντεβού, είναι η προτεραιότητα μου εκείνη τη στιγμή. Επίσης, μου αρέσει να δίνω διαλείμματα στο μυαλό μου. Αν είμαι σε συναντήσεις “back-to-back”, θα πάρω ένα διάλειμμα και θα περπατήσω στο γραφείο ή θα πάω στο μπάνιο, απλά για να δώσω στον εαυτό μου ένα λεπτό για να επαναφορτίσει» εξηγεί η Jessica Alba.

Όσο για το πως μπορείς να παραμένεις γεμάτος ενέργεια όλη την ημέρα; Η ίδια δίνει 2 απλά tips: Πιες αρκετό νερό, και κοιμήσου καλά.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 1 =