αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ σωτηρία έφτασε: Τώρα μπορείς να προσλάβεις ένα… «Insta Boyfriend» για να σε βγάζει φωτογραφίες

Η σωτηρία έφτασε: Τώρα μπορείς να προσλάβεις ένα… «Insta Boyfriend» για να σε βγάζει φωτογραφίες

Το βλέπουμε συχνά και στην Ελλάδα: Ζευγάρια πάνε διακοπές, και τελικά τα αγόρια καταλήγουν να έχουν… ρόλο φωτογράφου. Αφού οι κοπέλες θέλουν να ανεβάσουν μια σειρά από φωτογραφίες στα social media τους. Και φυσικά κάποιος πρέπει να τις βγάλει αυτές τις φωτογραφίες.

Τώρα φαίνεται πως έφτασε η σωτηρία. Μια λύση που θα βγάλει… από τον κόπο τα αγόρια, ενώ από την άλλη όποια κοπέλα θέλει κάποιον να την φωτογραφίζει, θα μπορεί να τον βρει με ένα κλικ. Η ταξιδιωτική εταιρία Roma σου δίνει την δυνατότητα να προσλάβεις ένα «Insta Boyfriend». Ένα άτομο το οποίο θα έρχεται μαζί στο ταξίδι σου και θα σε βγάζει φωτογραφίες. Η εταιρία έχει ενσωματώσει μάλιστα αυτή την επιλογή, στα ταξιδιωτικά πακέτα που ήδη έχει.

Φυσικά θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω. Αφού αν επιλέξεις να πάρεις πάρεις μαζί σου ένα «Insta Boyfriend», θα πρέπει να πληρώσεις περίπου 400 δολάρια επιπλέον από το κόστος του ταξιδιωτικού πακέτου. Ουσιαστικά, το άτομο αυτό θα είναι ένας επαγγελματίας φωτογράφος, ο οποίος θα σου εξασφαλίσει ότι θα ανεβάσεις τις καλύτερες φωτογραφίες στα social media σου. Να πούμε ότι η συγκεκριμένη εταιρία δραστηριοποιείται προς το παρόν μόνο στη Ρώμη. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες εταιρίες που παρέχουν αντίστοιχες υπηρεσίες σε άλλες τοποθεσίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =