αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ «σωστή» απόφαση, είναι πάντα η γρηγορότερη απόφαση: 4 tips από τον Gary Vaynerchuk για να παίρνεις σωστές αποφάσεις

Η «σωστή» απόφαση, είναι πάντα η γρηγορότερη απόφαση: 4 tips από τον Gary Vaynerchuk για να παίρνεις σωστές αποφάσεις

Πολλές φορές έχουμε γράψει εδώ στο It’s Possible, για το πως μπορεί κάποιος να λαμβάνει σωστές αποφάσεις στην καριέρα και στην ζωή του γενικότερα. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι… μια μεγάλη και πολύπλευρη συζήτηση. Ο γνωστός επιχειρηματίας, coach και αρθρογράφος, Gary Vaynerchuk, θέλει να κάνει τα δεδομένα λίγο πιο ξεκάθαρα. Σε άρθρο του παραθέτει 4 συγκεκριμένα tips για να παίρνεις σωστές αποφάσεις.

1# Η «σωστή» απόφαση, είναι πάντα η γρηγορότερη απόφαση. «Ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά αν κάνεις τη σωστή κίνηση ή όχι. Βρίσκω μια τεράστια ποσότητα ελευθερίας γνωρίζοντας το αυτό», λέει ο Vaynerchuk. Και συνεχίζει: «Τελικά, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η ταχύτητα». Μην περιμένεις να βρεις την τέλεια επιλογή. Κινήσου γρήγορα και δημιούργησε ευκαιρίες.

2# Η τελειομανία και η «συζήτηση», πολλές φορές είναι αρνητικά. Όπως είπαμε και πριν, μην προσπαθείς να είσαι τελειομανής. Μην πας στην λογική «ή όλα ή τίποτα», και απλά περιμένεις… τη σωστή στιγμή. Αν «συζητάς» ανάμεσα σε κάποιες επιλογές, πράξε το σωστό: Κάνε μια επιλογή.

3# Έχε παράλληλα projects και ροές εισοδήματος. Αν δεν ρισκάρεις τα πάντα σε μια επιλογή, είναι πιο εύκολο να κάνεις την επιλογή. Φρόντισε να έχεις αρκετά παράλληλα projects και ροές εισοδήματος. Έτσι ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά, δεν θα καταστραφείς.

4# Μη φοβάσαι να κάνεις λάθος. Ακόμα και ο Vaynerchuk έχει κάνει μεγάλα λάθη. Πάρε τα χρήσιμα μαθήματα και προχώρα παρακάτω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 7 =