αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ συσκευή που φορτίζει το κινητό σου και φουσκώνει λάστιχα

Η συσκευή που φορτίζει το κινητό σου και φουσκώνει λάστιχα

Στην εποχή μας, που ο χρόνος είναι πολύτιμος, οι συσκευές που προσφέρουν περισσότερες από μία χρήσεις γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς.

Μία τέτοια συσκευή είναι και το CTI 120, ένας συμπαγής αλλά ισχυρός φορητός συμπιεστής ικανός να αποδίδει έως 12ltr / min και πίεση έως 120 psi. Διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη LCD και όλα ελέγχονται μέσω κουμπιών.

Ο συμπιεστής είναι εφοδιασμένος με σωλήνα επέκτασης 140 mm με σύνδεση Schrader για ελαστικά αυτοκινήτου και προσαρμογέα για αθλητικές μπάλες, προσαρμογέα για μπαλόνια / φουσκωτά, καθώς και προσαρμογέα βαλβίδας Presta για ποδήλατα.

Ο συμπιεστής διαθέτει δυνατότητα αυτόματης διακοπής για την αποφυγή ζημιών στο συμπιεστή ή στο ελαστικό.

Ωστόσο δεν είναι ένας απλός συμπιεστής. Διαθέτει ενσωματωμένο LED 1W SMD για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και διαθέτει επίσης μια θύρα USB 5V / 2A για τη φόρτιση ενός κινητού τηλεφώνου ή άλλων συσκευών USB.

Η συσκευή διαθέτει μια ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου που επαναφορτίζεται χρησιμοποιώντας τη θύρα micro-USB.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα χρήσιμη συσκευή η οποία έχει μικρό μέγεθος και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα. Επίσης διαθέτει τα απαραίτητα εξαρτήματα ενσωματωμένα, όπως φακό και προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συμπιεστής και ως power bank. Επιπλέον είναι αρκετά ανθεκτικό και μπορεί να αντέξει σκληρή μεταχείριση.   

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 17 =