αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ συμβουλή του Bill Gates στους νέους: Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο; Εδώ είναι το απλό πράγμα που πρέπει να κάνετε

Η συμβουλή του Bill Gates στους νέους: Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο; Εδώ είναι το απλό πράγμα που πρέπει να κάνετε

Ο Bill Gates έκανε ένα ”Ask Me Anything” session στο Reddit. Και ρωτήθηκε για πολλά. Ανάμεσα σε άλλα, υπήρξε μία ενδιαφέρουσα ερώτηση. Ο Mr Microsoft ρωτήθηκε για το ποιες συμβουλές θα έδινε σε ένα νεαρό άτομο που θέλει να «κάνει θετικό αντίκτυπο» στον κόσμο.

Και απάντησε: «Το ιδανικό είναι να διαβάζεις πολύ και ελπίζω να βρεις μια δεξιότητα που να απολαμβάνεις η οποία μπορεί να έχει αντίκτυπο».

Όπως εξήγησε, το διάβασμα είναι απαραίτητο για την ανακάλυψη μιας ποικιλίας νέων ενδιαφερόντων και πιθανών δεξιοτήτων, τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για να βάλετε τη σφραγίδα σας στον κόσμο.

«Για κάποιους αυτό σημαίνει ότι είναι σπουδαίοι στην επιστήμη ή τη μηχανική. Για κάποιους σημαίνει να είσαι εξαιρετικά επικοινωνιακός ή πολιτικός. Για κάποιους σημαίνει να είσαι νοσοκόμα ή γιατρός. Η ευκαιρία για μάθηση είναι σήμερα μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά» τόνισε.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όταν ρωτήθηκε για το πώς οι νέοι μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στον κόσμο, ο διάσημος δισεκατομμυριούχος αναφέρθηκε στο διάβασμα, μια από τις αγαπημένες του ασχολίες. Ο Gates διαβάζει 50 βιβλία κάθε χρόνο και συχνά παίρνει μαζί του μια τσάντα με βιβλία στις διακοπές του. «Στις διακοπές διαβάζω περίπου 3 ώρες την ημέρα, διαβάζω πολλά βιβλία», έγραψε ο Gates κατά τη διάρκεια ενός Reddit AMA το 2021.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + twenty =