αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η στιγμή που τα παρατάς, είναι η στιγμή που κάποιος άλλος κερδίζει»: 10 σοφές φράσεις του Kobe Bryant

«Η στιγμή που τα παρατάς, είναι η στιγμή που κάποιος άλλος κερδίζει»: 10 σοφές φράσεις του Kobe Bryant

Ο Kobe Bryant κατάφερε να γίνει μύθος. Η μπασκετική καριέρα του πλούσια. Ανάμεσα σε άλλα, επιλέχθηκε 18 φορές ως All-Star και 12 φορές στην καλύτερη αμυντική πεντάδα. Είναι μέχρι σήμερα ο 4ος σκόρερ στην ιστορία του NBΑ με 33.643 πόντους -προσπερνώντας τον Μάικλ Τζόρνταν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και στο τελευταίο του παιχνίδι, το 2016, και σε ηλικία 38 ετών, ο Κόμπι Μπράιαντ σημείωσε 60 πόντους.

Κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 1 βραβείο MVP της Regular Season (2008), 2 βραβεία MVP των τελικών του NBA (το 2009 και το 2010) και 5 βραβεία MVP σε All-Star Game.

Πήρε το «εισιτήριό» του για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ απευθείας από το Λύκειό του, το Lower Merion High School. Ολη η καριέρα του Kobe Bryant αφιερώθηκε στους Λος Αντζελες Λέικερς, οι οποίοι προς τιμήν του, το 2017, απέσυραν τις φανέλες με τους αριθμούς 8 και 24 που φόρεσε κατά τη συναρπαστική διαδρομή του με την ομάδα.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής του, ο ίδιος είπε αρκετές σοφές φράσεις που ενέπνευσαν πολλούς ανθρώπους. Και θα συνεχίσουν να αποτελούν χρήσιμα μαθήματα. Το It’s Possible παραθέτει 10 φράσεις του εμβληματικού μπασκετμπολίστα.

1# Αν φοβάσαι ότι θα αποτύχεις, μάλλον θα αποτύχεις

2# Οι ήρωες έρχονται και φεύγουν. Οι θρύλοι μένουν για πάντα

3# Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προσπαθείς να εμπνέεις τους ανθρώπους. Έτσι ώστε να γίνουν σπουδαίοι σε οτιδήποτε κι αν κάνουν

4# Κάθε τι αρνητικό, η πίεση ή οι προκλήσεις, είναι μια ευκαιρία για εμένα έτσι ώστε να αναπτυχθούν

5# Διασκέδασε το. Διασκέδασε τη ζωή. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να πέφτεις. Βάλε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και συνέχισε να προχωράς

6# Η στιγμή που τα παρατάς, είναι η στιγμή που κάποιος άλλος κερδίζει

7# Είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να ελέγξεις. Το πως οι άνθρωποι θα σε θυμούνται ή όχι. Οπότε μην το θεωρείς ασήμαντο.

8# Οι haters είναι ένα καλό πρόβλημα, αν το έχεις. Κανείς δεν μισεί τους καλούς. Μισούν τους πραγματικά σπουδαίους

9# Εάν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, τότε κανείς δεν θα το κάνει για σένα

10# Παρά τον φόβο, τελείωσε την δουλειά

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο επιχειρηματίας Kobe Bryant: Αυτή είναι η «χρυσή» περιουσία και οι συμφωνίες που αφήνει πίσω του

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − 5 =