αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η σκληρή δουλειά είναι μόνο το 25% για να φτάσεις την επιτυχία»: Ο Tai Lopez παραθέτει την ανατρεπτική άποψη του (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η σκληρή δουλειά είναι μόνο το 25% για να φτάσεις την επιτυχία»: Ο Tai Lopez παραθέτει την ανατρεπτική άποψη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ίσως το στοιχείο που ακούμε περισσότερο, στις επιχειρηματικές συμβουλές, κατά την διάρκεια των σχετικών events ή σε πολλά άρθρα. Όλοι μιλούν για την σκληρή δουλειά η οποία μπορεί να σε φτάσει στην επιτυχία. Και ενώ η σκληρή δουλειά είναι όντως ένα απαραίτητο δεδομένο, αυτή είναι μόλις το 25% του δρόμου προς την επιτυχία.

Αυτό εξηγεί ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και business coach, Tai Lopez, στο παρακάτω βίντεο. Δεν αρκεί μόνο η σκληρή δουλειά. «Αν αυτό ήταν αλήθεια, τότε οι εργάτες παραγωγής θα ήταν οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο», τονίζει. Υπάρχουν άλλα 3 στοιχεία που χρειάζεσαι, για να φτάσεις μέχρι τον μεγάλο στόχο σου. Οργάνωση, τελειομανία και η σωφροσύνη.

Στο παρακάτω βίντεο ο Tai Lopez, μιλά για παράδειγμα για την τελειομανία. Δεν χρειάζεται πάντα να είσαι τελειομανής. Αλλά στα σημαντικά πράγματα στην ζωή σου, πρέπει. Δεν μπορεί ο πιλότος ενός αεροπλάνου να μην τσεκάρει τα πάντα, έτσι ώστε να είναι τέλεια. Αλλιώς θα πέσει το αεροπλάνο. Ο γνωστός εκατομμυριούχος αναφέρεται στην οργάνωση. Πάρε μερικά λεπτά κάθε πρωί για να οργανώσεις τις προτεραιότητες σου. Και τέλος μιλά για την σωφροσύνη του να λαμβάνεις τις σωστές αποφάσεις στην διαδρομή σου.

Tai Lopez Hard Work Is Only 25%

Gepostet von Fearless Motivation am Freitag, 29. Juni 2018

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + 12 =