αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ πρώτη influencer που έφτιαξε AI κλώνο της για επι πληρωμή online σχέσεις

Η πρώτη influencer που έφτιαξε AI κλώνο της για επι πληρωμή online σχέσεις

Η 23χρονη Κάριν Μάρτζορι θέλει να μιλά με όσους περισσότερους followers της μπορεί. Και για να το πετύχει αυτό, έφτιαξε έναν κλώνο της μέσω AI.

Εχει 1,8 εκατ. ακολούθους στην πλατφόρμα Snapchat και αποφάσισε να αξιοποιήσει τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία για να αυξήσει εκτός από τον αριθμό των followers της και τον τραπεζικό της λογαριασμό. Δημιούργησε την CarynAI, ένα κλώνο της τεχνητής νοημοσύνης με τον οποίο μπορεί να έρθει κάποιος σε επικοινωνία καταβάλλοντας στην Μάρτζορι ένα δολάριο για κάθε 60 δευτερόλεπτα επικοινωνίας με τον κλώνο της.

@cutiecaryn

♬ original sound – メ’0

Όπως εξηγεί το CNBC, πρόκειται για ένα voice-based chatbot.

Ο ψηφιακός κλώνος της Μάρτζορι είναι σχεδιασμένος για να λειτουργεί ως «girlfriend» των χρηστών κάνοντας μαζί τους συζητήσεις ερωτικού περιεχομένου. Είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως που ένας influencer δημιουργεί ένα κλώνο τεχνητής νοημοσύνης ο οποίος παρέχει κάποια υπηρεσία επι πληρωμή.

Η κίνηση της Μάρτζορι φαίνεται ότι βρίσκει πρόσφορο έδαφος αφού αμέσως μόλις έγινε γνωστή η ύπαρξη της CarynAI πέντε χιλιάδες χρήστες έκαναν αίτημα για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί της και αυτή τη στιγμή υπάρχει αναμονή 26 ωρών για να μπορέσει κάποιος που έχει πληρώσει να συνδεθεί με τον κλώνο της Μάρτζορι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρώτησα το ChatGPT πως να βάλω στην άκρη 1.000 ευρώ. Και μου έδωσε 7 οικονομικές συμβουλές

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 5 =