αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ πρώτη δήλωση της Tesla, για τον ερχομό της στην Ελλάδα

Η πρώτη δήλωση της Tesla, για τον ερχομό της στην Ελλάδα

Αναμφίβολα, είναι το business θέμα των ημερών: Ο ερχομός της Tesla στην Ελλάδα, για να δημιουργήσει το δικό της HUB. Ενώ έχουμε ήδη και την επίσημη ίδρυση της Tesla Greece. Εκπρόσωπος του αμερικανικού κολοσσού, μίλησε στο electrek.co για τα πλάνα της εταιρίας επί ελληνικού εδάφους.

«Η Tesla δημιουργεί ένα μικρό γραφείο έρευνας και ανάπτυξης στην Αθήνα, το οποίο θα αποτελείται από μια εξαιρετικά εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών», τόνισε αρχικά.

Συμπληρώνοντας: «Αυτή η ομάδα θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε περιορισμένες δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης για την επιτάχυνση της ανάπτυξης τεχνολογίας ηλεκτρικών κινητήρων μέσω στενής συνεργασίας με την ομάδα μας στις ΗΠΑ. Η Ελλάδα διαθέτει ισχυρό ταλέντο, προσφέροντας εξατομικευμένα προγράμματα και εξειδικευμένες δεξιότητες».

Η Tesla Greece ιδρύθηκε στις 22 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για Ι.Κ.Ε Μονοπρόσωπη. Η έδρα της εταιρίας είναι στην Αγία Παρασκευή- δηλαδή εντός Αττικής. Το βασικό πεδίο στο οποίο θα δραστηριοποιείται είναι «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ». Ενώ έχει και μια σειρά από δευτερεύουσες δραστηριότητες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =