αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ πρώτη αγορά γιοτ με Bitcoin είναι γεγονός (και μάλλον θα ακολουθήσουν κι άλλες)

Η πρώτη αγορά γιοτ με Bitcoin είναι γεγονός (και μάλλον θα ακολουθήσουν κι άλλες)

Αν και πολλοί αναλυτές θεωρούν ότι πίσω από την εκτίναξη του ψηφιακού νομίσματος Bitcoin κρύβεται μια μεγάλη κερδοσκοπική “φούσκα”, η εταιρεία πώλησης/ενοικίασης πολυτελών γιοτ Denison Yachting προχώρησε στην πρώτη της πώληση που συμπεριελάμβανε το ψηφιακό νόμισμα, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως θα δέχεται πληρωμή με Bitcoin για τις αγορές καινούργιων σκαφών αναψυχής.

Η αμερικάνικη Denison ξεκίνησε την πορεία της το 1948 και παρέχει πλήρεις υπηρεσίες σκαφών αναψυχής παγκοσμίως. Ήδη από το 2014 η εταιρία ανακοίνωσε πως θα δεχόταν Bitcoin από πελάτες και θα το μετέτρεπε για να ολοκληρωθούν οι αγορές. Επιπλέον θα δέχεται από δω και στο εξής απευθείας πληρωμή με Bitcoin για τα εμπορεύματα που έχει στο stock της.

Ο μεσίτης της εταιρίας Wiley Sharp, μεσολάβησε για την συμφωνία την προηγούμενη εβδομάδα. Το εμπλεκόμενο σκάφος, είναι ένα καταμαράν Leopard στα Virgin Islands. Ο αγοραστής χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες της Coinbase για την μετατροπή των Bitcoin στα δολάρια που χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά του σκάφους.

“Το Bitcoin δεν είναι απλά μια μόδα” δήλωσε ο Bob Denison. “Υπάρχουν χρήστες Bitcoin όλων των ηλικιών παγκοσμίως που αγοράζουν και πωλούν αγαθά πολυτελείας, όπως αυτοκίνητα και βίλες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο ένας πωλητής θα έπρεπε να διστάζει να δεχτεί Bitcoin”, πρόσθεσε.

Πηγή: E-nautilia.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − 5 =