αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ πρόβλεψη του Robert Kiyosaki: «Η μεγαλύτερη συντριβή στην Ιστορία έρχεται»- Και ποια είναι… η ευκαιρία

Η πρόβλεψη του Robert Kiyosaki: «Η μεγαλύτερη συντριβή στην Ιστορία έρχεται»- Και ποια είναι… η ευκαιρία

Μία νέα πρόβλεψη έκανε ο Robert Kiyosaki. Και δεν φαίνεται αισιόδοξος.σύμφωνα με όσα έγραψε στο X (πρώην Twitter), ο γνωστός συγγραφέας και γκουρού του personal finance, στο εγγύς μέλλον θα λάβει χώρα ένα τεραστίων διαστάσεων κραχ.

«Η φούσκα σκάει… Τα τεχνικά γραφήματα δείχνουν πως η μεγαλύτερη συντριβή στην ιστορία έρχεται. Θα υπάρξει κατάρρευση στις τιμές των ακινήτων, των μετοχών, των ομολόγων, του χρυσού, του ασημιού και του Bitcoin» σημειώνει ο Robert Kiyosaki.

Ωστόσο, ο Kiyosaki βλέπει το επικείμενο κραχ ως ευκαιρία να αγοράσει κάποιος περιουσιακά στοιχεία σε χαμηλότερη τιμή.

Μέχρι το τέλος του 2025 θα ξεκινήσει μια μακρά bull market, που θα εκτινάξει τις τιμές του χρυσού, του ασημιού και του Bitcoin. Αυτός ο ανοδικός κύκλος είναι κάτι που πολλοί επενδυτές περιμένουν με ανυπομονησία και η υπομονή τους θα ανταμειφθεί.

«ΚΑΛΑ ΝΕΑ: Θα ακολουθήσουν καλές στιγμές, μια αγορά ευκαιριών. Τα τεχνικά διαγράμματα υποδεικνύουν ότι θα ακολουθήσει ένας σημαντικός μακροπρόθεσμος κύκλος ανοδικής αγοράς…. που θα ξεκινήσει την ανοδική πορεία του στα τέλη του 2025, αυξάνοντας τις τιμές επί χρόνια. Αυτός ο ανοδικός κύκλος της αγοράς είναι η άνθηση που περίμεναν οι επενδυτές σε χρυσό, ασήμι και Bitcoin. Η υπομονή τους θα ανταμειφθεί. Αυτός είναι ο μακροπρόθεσμος κύκλος της ανοδικής αγοράς που ήξεραν ότι έπρεπε να έρθει» επισημαίνει ο οικονομολόγος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 16 =