αρχικηVIRALΗ πρωινή συνήθεια που θα σε κάνει πιο παραγωγικό και θα σε βοηθήσει να βγάλεις περισσότερα χρήματα

Η πρωινή συνήθεια που θα σε κάνει πιο παραγωγικό και θα σε βοηθήσει να βγάλεις περισσότερα χρήματα

Τα χρήματα είναι ένα από τα «καύσιμα» που κινούν τον κόσμο σου. Εσύ, όμως, τι είδους καύσιμα επιλέγεις για να κινείς το σώμα σου μέσα σε αυτόν;

Ο τρόπος με τον οποίο ξεκινάς την ημέρα σου δεν καθορίζει μόνο το υπόλοιπο της ημέρας σου, αλλά και της ζωής σου. Την ποιότητά της. Το ποσό χρημάτων που κερδίζεις.

Αν είσαι από εκείνους που δεν «λειτουργούν» αν δεν πιουν τον πρώτο καφέ της ημέρας, μια πρόσφατη έρευνα έρχεται για να αποδείξει ότι αυτός από μόνος του δεν φτάνει για να σε κάνει πιο παραγωγική.

Αμέτρητα άρθρα έχουν γραφτεί για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να καταφέρετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Κάποιοι από αυτούς, πράγματι λειτουργούν. Κάποιοι άλλοι, δεν μπορούν να βρουν εύκολα εφαρμογή στην καθημερινότητά σας.

Σε αυτό το άρθρο, εστιάζουμε σε έναν παράγοντα που υπόσχεται να σας κάνει πιο δραστήριους, πιο παραγωγικούς. Να αυξήσει τις αντοχές σας.

Σύμφωνα με έρευνα (σσ. πραγματοποιήθηκε από εταιρεία ερευνών (OnePoll) για μεγάλη εταιρεία τροφίμων (Sabra) στην Αμερική), οι διατροφικές επιλογές μας το πρωί, αποδεδειγμένα, επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής μας (και, εννοείται, την υγεία μας).

Σε δείγμα 2000 ατόμων εξετάστηκε η επίδραση του πρωινού στο μέγεθος της παραγωγικότητάς τους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα άτομα που απολαμβάνουν ένα πλούσιο, θρεπτικό πρωινό (όχι μόνο έναν καφέ και μια φρυγανιά!), έχουν περισσότερες αντοχές και δυνάμεις να διαχειριστούν επιτυχώς τις προκλήσεις και απαιτήσεις της ημέρας τους.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι τα άτομα που απολάμβαναν ένα πλήρες, νόστιμο πρωινό (πχ. με αυγά, avocado toast, φυσικό χυμό, φρούτα) μπορούσαν να αντέξουν μια ώρα παραπάνω στην δουλειά τους (δηλαδή 5 ώρες επιπλέον σε εβδομαδιαία βάση) χωρίς να χρειάζονται κάποιο επιπλέον boost στην ενέργειά τους.

Από την άλλη, τα άτομα που απλά «πήραν κάτι στο δρόμο», αρκέστηκαν σε έναν καφέ, ή δεν έφαγαν τίποτα, διαπιστώθηκε ότι είχαν λιγότερες αντοχές μέσα στη μέρα και μικρότερη απόδοση.

«Ενα θρεπτικό πρωινό είναι το κλειδί για να αυξήσεις την ενέργειά σου, την δημιουργικότητά σου και την συγκέντρωσή σου» ανέφερε η Rebecca Scritchdfiell, διαιτολόγος και συγγραφέας στην παρουσίαση της έρευνας.

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =