αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η πραγματική επιτυχία δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με το πόσο ευτυχισμένος είσαι» λέει ο Richard Branson

«Η πραγματική επιτυχία δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με το πόσο ευτυχισμένος είσαι» λέει ο Richard Branson

Σε ηλικία 23 χρονών ο Richard Branson εισέπραξε το πρώτο του εκατομμύριο. Σήμερα, ο ιδρυτής και πρόεδρος της Virgin, έχει μια περιουσία που υπολογίζεται στα 5,1 δισ. δολάρια.

Αλλά σε ότι αφορά τον ορισμό της επιτυχίας, ο γνωστός επιχειρηματία υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να συνδέεται με τα χρήματα.

«Πάρα πολλοί άνθρωποι μετρούν το πόσο επιτυχημένοι είναι, με κριτήριο τα πόσα χρήματα βγάζουν» γράφει ο ίδιος στο προφίλ του στο Linkedin. Και συνεχίζει: «Κατά τη γνώμη μου, η επιτυχία θα πρέπει να μετράται με κριτήριο το πόσο ευτυχισμένος είσαι».

«Είναι μια παρερμηνεία από αρκετούς, ότι τα χρήματα κάνουν επιτυχημένο έναν επιχειρηματία. Δεν είναι αυτό το κριτήριο» σημειώνει ο Richad Branson.

Όπως λέει, ο ίδιος ποτέ δεν ξεκινά μια εταιρία, με πρωταρχικό στόχο να βγάλει πολλά χρήματα. «Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Virgin έχουν δημιουργηθεί στην πραγματικότητα για να κάνουν μια θετική διαφορά στις ζωές των ανθρώπων», υπογραμμίζει.

«Και εστιάζοντας στο να είναι χαρούμενοι οι πελάτες μας, καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν όμιλο απο επιτυχημένες επιχειρήσεις» λέει ο ίδιος.

Και καταλήγει λέγοντας: «Πολλοί άνθρωποι θα πουν ότι η επιχειρηματική επιτυχία και ο πλούτος με έχουν κάνει χαρούμενο. Αλλά εγώ ξέρω. Είμαι επιτυχημένος και πλούσιος, επειδή ακριβώς είμαι χαρούμενος».

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 16 =