αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ πολυεθνική που δέχεται 120 βιογραφικά κάθε εβδομάδα, κάνει τώρα προσλήψεις στην Αθήνα

Η πολυεθνική που δέχεται 120 βιογραφικά κάθε εβδομάδα, κάνει τώρα προσλήψεις στην Αθήνα

Το πολυεθνικό δίκτυο μεσιτών Engel & Völkers έχει έρθει στην Ελλάδα από την αρχή του 2019. Τα γραφεία της εταιρίας είναι επιφάνειας 700 τετραγωνικών μέτρων στον Πύργο Αθηνών, με τα υψηλόβαθμα στελέχη της να θεωρούν ότι η ελληνική οικονομία παρουσιάζει σημαντικές προοπτικές και προσελκύει επενδυτικό ενδιαφέρον.

Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να εργαστούν στην εταιρία. Η πρόεδρος της Engel & Völkers Ελλάδας Ναταλί Λεονταράκη, έχει πει ότι η εταιρεία απασχολεί πάνω από 50 μεσίτες, αριθμός που σχεδιάζεται να τριπλασιαστεί, έως το τέλος της χρονιάς, και να αγγίξει τους 300 τα επόμενα χρόνια.

Η εταιρεία δέχεται 120 βιογραφικά σημειώματα κάθε εβδομάδα, πραγματοποιεί περίπου 50 συνεντεύξεις με υποψήφιους, ενώ παρέχει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια στους μεσίτες της.

Αν θες πάντως να εργαστείς στην Engel & Völkers, αυτή τη στιγμή έχει ανοιχτές θέσεις στην Αθήνα. Αφορά την ειδικότητα του Sales Advisor / Real Estate Agent. Μπορείς να μπεις στο επίσημο site για να διαβάσεις πληροφορίες για την συγκεκριμένη θέση

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + 6 =