αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ πολυεθνική που ήρθε στην Ελλάδα το 2019, δέχεται 120 βιογραφικά κάθε εβδομάδα και κάνει προσλήψεις τώρα

Η πολυεθνική που ήρθε στην Ελλάδα το 2019, δέχεται 120 βιογραφικά κάθε εβδομάδα και κάνει προσλήψεις τώρα

Το πολυεθνικό δίκτυο μεσιτών Engel & Völkers έχει έρθει στην Ελλάδα από την αρχή του 2019. Τα γραφεία της εταιρίας είναι επιφάνειας 700 τετραγωνικών μέτρων στον Πύργο Αθηνών, με τα υψηλόβαθμα στελέχη της να θεωρούν ότι η ελληνική οικονομία παρουσιάζει σημαντικές προοπτικές και προσελκύει επενδυτικό ενδιαφέρον.

Όπως έλεγε πριν λίγο καιρό ο διευθύνων σύμβουλος της Engel & Völkers, Sven Odia η συγκυρία είναι ευνοϊκή για την είσοδο της εταιρείας στην ελληνική αγορά, με την εγχώρια οικονομία να εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης.

Και μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να εργαστούν στην εταιρία. Η πρόεδρος της Engel & Völkers Ελλάδας Ναταλί Λεονταράκη, έχει πει ότι η εταιρεία απασχολεί πάνω από 50 μεσίτες, αριθμός που σχεδιάζεται να τριπλασιαστεί, έως το τέλος της χρονιάς και να αγγίξει τους 300 τα επόμενα χρόνια.

Η εταιρεία δέχεται 120 βιογραφικά σημειώματα κάθε εβδομάδα, πραγματοποιεί περίπου 50 συνεντεύξεις με υποψήφιους, ενώ παρέχει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια στους μεσίτες της.

Στους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας ανήκει η ίδρυση έως 12 γραφείων, σε όλη την Ελλάδα, την επόμενη τριετία, με την Engel & Völkers να διαθέτει σήμερα λίστα 188 ιδιοκτησιών.

Αν θες πάντως να εργαστείς στην Engel & Völkers, αυτή τη στιγμή έχει ανοιχτές θέσεις σε Αθήνα και Ρόδο. Δες παρακάτω τις ειδικότητες, ενώ πατώντας στα links μπορείς να διαβάζεις αναλυτικές πληροφορίες και να στείλεις το βιογραφικό σου.

Leasing Advisor / Leasing Agent

Sales Advisor / Real Estate Agent

Real Estate Agent, Rhodes

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 6 =