αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ πολυεθνική που ήρθε στην Ελλάδα και δέχεται 120 βιογραφικά κάθε εβδομάδα. Πως να στείλεις το δικό σου

Η πολυεθνική που ήρθε στην Ελλάδα και δέχεται 120 βιογραφικά κάθε εβδομάδα. Πως να στείλεις το δικό σου

Πριν μερικές ημέρες γράφαμε για την Engel & Völkers. Πρόκειται για το πολυεθνικό δίκτυο μεσιτών, που έχει έρθει στην Ελλάδα από την αρχή του έτους και φιλοδοξεί να πάρει σημαντικό κομμάτι από την εγχώρια πίτα.

Η εταιρία έχει τα γραφεία της, επιφάνειας 700 τετραγωνικών μέτρων, στον Πύργο Αθηνών.

Όπως τόνισε η πρόεδρος της Engel & Völkers Ελλάδας Ναταλί Λεονταράκη, αυτή τη στιγμή η εταιρεία απασχολεί περίπου 50 μεσίτες, αριθμός που σχεδιάζεται να τριπλασιαστεί, έως το τέλος της χρονιάς και να αγγίξει τους 300 τα επόμενα χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, η εταιρεία δέχεται 120 βιογραφικά σημειώματα κάθε εβδομάδα, πραγματοποιεί περίπου 50 συνεντεύξεις με υποψήφιους, ενώ παρέχει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια στους μεσίτες της.

Στους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας ανήκει η ίδρυση έως 12 γραφείων, σε όλη την Ελλάδα, την επόμενη τριετία, με την Engel & Völkers να διαθέτει σήμερα λίστα 188 ιδιοκτησιών.

Η αξία των ακινήτων που προωθεί η εταιρεία διαμορφώνεται, κατ’ ελάχιστον, σε 250.000 ευρώ, η μέση τιμή είναι της τάξης των 400.000 ευρώ, ενώ, αυτή τη στιγμή, διαθέτει προς πώληση δύο υπερπολυτελείς κατοικίες με ζητούμενη τιμή 10 και 15 εκατ. ευρώ, η καθεμία.

Αλλά πως μπορείς να στείλεις και το δικό σου βιογραφικό στην εταιρία; Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις ανοιχτές θέσεις και να στείλουν το βιογραφικό τους εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − four =