αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ πλατφόρμα BOX ξεκινά δικό της delivery

Η πλατφόρμα BOX ξεκινά δικό της delivery

Η πλατφόρμα BOX στόχο να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την θέση της ξεκινά την παράδοση παραγγελίας με μηχανάκια που θα έχουν την επωνυμία BOX. Θα συνεργαστεί με εταιρείες που διαθέτουν στόλο δικύκλων για διανομές προκειμένου αρχικά να καλύψει επιχειρήσεις εστίασης που δεν έχουν την δυνατότητα αποστολής των δικών τους προϊόντων – αγαθών, όπως μεταδίδει το Euro2day.gr.

Ήδη στην ιστοσελίδα του BOX έχουν αναρτηθεί ξεχωριστοί όροι χρήσης συνεργασίας εμπόρου με το BOX όταν το τελευταίο αναλαμβάνει τη διανομή. Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο μοντέλο παράδοσης που θα εισάγει το BOX θα αποτελείται  ένα τριπλό δίκτυο διανομής delivery και συγκεκριμένα από μισθωτούς διανομείς, συνεργάτες freelancers, και εταιρείες που διαθέτουν στόλο δικύκλων για διανομές όπως για παράδειγμα εταιρείες courier. Γεγονός που θα μπορούσε να δημιουργήσει συνέργειες και με άλλες θυγατρικές του ομίλου, όπως για παράδειγμα την παράδοση προϊόντων από την αλυσίδα Γερμανός.

Η υπηρεσία σήμερα

Όπως δείχνουν έρευνες αγοράς, το BOX κινείται αντίθετα στο ρεύμα των τελευταίων μηνών που [παρατηρείται συρρίκνωση παραγγελιών] και έχει καταφέρει να κερδίσει πλέον τη δεύτερη θέση της αγοράς delivery, αυξάνοντας συνεχώς τη διαφορά του από τον τρίτο παίκτη. Χάρη στο πρόγραμμα επιβράβευσης που διαθέτει, αλλά και στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών του σε όλη την Ελλάδα, την χρονιά που πέρασε συνολικά ο τζίρος και οι χρήστες του ΒΟΧ υπερδιπλασιάστηκαν.

Το ΒΟΧ, που ξεκίνησε την εμπορική του λειτουργία τον Δεκέμβριο του 2019, σήμερα συνεργάζεται με περισσότερα από 10.000 καταστήματα σε 64 πόλεις πανελλαδικά. Διευρύνεται σε νέες περιοχές και εμπλουτίζεται με νέους συνεργάτες, όπως μεγάλες αλυσίδες εστίασης, δημοφιλή brands και τοπικές επιχειρήσεις.

Συνεργασία με «Μασούτης», «Κρητικός», e-fresh.gr

Στο ΒΟΧ βρίσκεται το online supermarket e-fresh.gr, οι αλυσίδες Μασούτης και Κρητικός, αλλά και χιλιάδες καταστήματα φρέσκων τροφίμων. Οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν συνδυαστικά τα προνόμια του BOX με τα οφέλη και τις προσφορές των supermarket. Οι παραγγελίες προϊόντων supermarket είναι μια κατηγορία που ενισχύεται δυναμικά, με σταθερά ανοδικές πωλήσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 17 =