αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ πιο ισχυρή αεροπορική εταιρία στον κόσμο είναι από τη Ρωσία (και αποτελεί μια μικρή έκπληξη)

Η πιο ισχυρή αεροπορική εταιρία στον κόσμο είναι από τη Ρωσία (και αποτελεί μια μικρή έκπληξη)

Ο οίκος αξιολόγησης Brand Finance ανέδειξε την ρωσική αεροπορική εταιρεία Aεροφλότ ως την “πιο ισχυρή αεροπορική εταιρεία στον κόσμο”, κατατάσσοντας την στην κατηγορία ΑΑΑ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ria Novosti.

Οι αναλυτές του οίκου αξιολόγησης επισημαίνουν ότι η “Αεροφλότ”, ως εταιρεία που αύξησε τη μεταφορά των επιβατών της κατά 10,3% το 2016, κατέχει ηγετική θέση στην εσωτερική αγορά και υπερτερεί σε σχέση με τους ανταγωνιστές της σε πολλούς δείκτες του μαρέκτινγκ. Αυτό το επιτυγχάνει, όπως επισημαίνει ο οίκος αξιολόγησης, χωρίς να κατέχει το μονοπώλιο στην αγορά αυτή και χωρίς να έχει αποκλειστική προτεραιότητα στις αεροπορικές πτήσεις, αλλά προφανώς χάρη στα ανταγωνιστικά πελονεκτήματα που διαθέτει.

Όπως διαβάζουμε στο Economy365.gr, η ρωσική αεροπορική εταιρεία επενδύει συστηματικά στην προβολή του ονόματος της, διαθέτει το νεότερο σε ηλικία στόλο αεροσκαφών σε σχέση με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες, προωθεί την παρουσία της στις αγορές του εξωτερικού, ιδιαίτερα της Ασίας. Η παρουσία μάλιστα της εταιρείας στην περιοχή αυτή είναι ισχυρή και αυτό το οφείλει στην συνεργασία που έχει με την ποδοσφαιρική ομάδα “Μαντζεστερ Γιουνάιτεντ” που, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο, είναι το πιό γνωστό όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου παγκοσμίως.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 11 =