αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ παρότρυνση του συνιδρυτή της Apple: Διαγράψτε τα προφίλ σας στο Facebook

Η παρότρυνση του συνιδρυτή της Apple: Διαγράψτε τα προφίλ σας στο Facebook

Ο Steve Wozniak έχει γράψει την δική του διαδρομή στον κόσμο της τεχνολογίας. Μπορεί να ήταν… λιγότερο σταρ από τον Steve Jobs, όμως ήταν και αυτός ένας από τους συνιδρυτές της Apple. Ο ίδιος δεν έχει καλή άποψη για το Facebook. Και διέγραψε το λογαριασμό του στο FB τρεις εβδομάδες μετά το σκάνδαλο Cambridge Analytica, που ξέσπασε τον Μάρτιο του 2018.

Τώρα με νέες δηλώσεις του, παραθέτει μια σειρά από προβληματισμούς. Ενώ παροτρύνει τους χρήστες να φύγουν από το FB. «Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη ανθρώπων. Για μερικούς, τα οφέλη του Facebook αξίζουν την απώλεια της ιδιωτικής ζωής» λέει αρχικά. Αλλά εξηγεί ότι ο ίδιος ότι δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων και έτσι προτείνει και σε άλλους, που έχουν τις ίδιες αντιλήψεις, να βρουν έναν τρόπο να ξεφύγουν από το Facebook.

«Μπορούν να ξέρουν τα πάντα σε σχέση με εσάς», τονίζει σε δηλώσεις του στο TMZ.

«Ανησυχώ γιατί έχετε συνομιλίες, που θεωρείτε ιδιωτικές». Ο Wozniak συνέχισε λέγοντας ότι οι άνθρωποι λένε διάφορα πράγματα, που δεν θα έπρεπε να ακούγονται δημόσια, αλλά τα λένε γιατί δεν ξέρουν ότι παρακολουθούνται. Το ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος για να σταματήσει αυτό.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχουν ένα επίπεδο ιδιωτικότητας, το οποίο, όμως, δεν το έχουν» ξεκαθάρισε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 19 =