αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Παπαστράτος δίνει άτοκα δάνεια σε μικρές επιχειρήσεις λιανικής- Στα 10.000.000 ευρώ το συνολικό πακέτο

Η Παπαστράτος δίνει άτοκα δάνεια σε μικρές επιχειρήσεις λιανικής- Στα 10.000.000 ευρώ το συνολικό πακέτο

Η Παπαστράτος, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά της Μικρής Λιανικής (περίπτερα, καταστήματα ψιλικών, κλπ.) στην Οικονομία και την απασχόληση, αλλά και το σημαντικό πλήγμα που έχει δεχτεί εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, ανακοίνωσε την έναρξη του “Συνεχίζουμε Μαζί”, ενός ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης των επιχειρήσεων του ιστορικού κλάδου, στον πυρήνα του οποίου βρίσκεται η άμεση παροχή ρευστότητας, ύψους έως 10 εκατ. ευρώ, μέσω άτοκων πιστώσεων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο, ανακοινώθηκαν οι άξονες του προγράμματος που λειτουργεί συμπληρωματικά στα μέτρα της Πολιτείας και έχει ως κεντρικό στόχο όχι μόνο να παράσχει “οξυγόνο” στις επιχειρήσεις, αλλά και να  συμβάλλει, μέσα από σημαντικές δράσεις, συνεργασίες και πρωτοβουλίες, στη διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος για ολόκληρο τον κλάδο.

Η Μικρή Λιανική, αριθμώντας περισσότερες από 21.000 επιχειρήσεις και περί τους 43.000 εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί εδώ και πολλές δεκαετίες την “ραχοκοκαλιά” του λιανεμπορίου και έναν κλάδο με τεράστια συμβολή στην ελληνική οικονομία, την απασχόληση και την ομαλή και απρόσκοπτη τροφοδοσία των καταναλωτών.

Όπως ανέφερε ο κ. Χρήστος Χαρπαντίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, «η μικρή λιανική αποτελεί εδώ και πολλές δεκαετίες την «ραχοκοκαλιά» του λιανεμπορίου και έναν κλάδο με τεράστια συμβολή στην ελληνική οικονομία, την απασχόληση και την τροφοδοσία των καταναλωτών. Η επιτακτική ανάγκη στήριξης του, αλλά και η άρρηκτη σχέση του με την Παπαστράτος, κατά την 90χρονη ιστορία της, αποτελούν τα θεμέλια του προγράμματος» και υπογράμμισε το γεγονός πως περίπου 3 δισ. ευρώ από τα καπνικά μπαίνουν στα δημόσια έσοδα μέσα από τα σημεία της Μικρής Λιανικής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =