αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Παπαστράτος ανακοίνωσε 160 νέες προσλήψεις. Δίνει εταιρικό αυτοκίνητο και κινητό, πέρα από το μισθό

Η Παπαστράτος ανακοίνωσε 160 νέες προσλήψεις. Δίνει εταιρικό αυτοκίνητο και κινητό, πέρα από το μισθό

Προσλήψεων… συνέχεια για την Παπαστράτος. Σε μια περίοδο όπου η εταιρία ήρθε στην επικαιρότητα για το μοντέλο 7ημερης λειτουργίας που εφαρμόζει στο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο, η Παπαστράτος ανακοινώνει ότι προχωρά σε 160 νέες προσλήψεις. Μάλιστα, πέρα από τον μισθό δίνει εταιρικό αυτοκίνητο και κινητό.

Πρόκειται για 160 πωλητές IQOS που θα επιλεγούν και θα προσληφθούν από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με την της Παπαστράτος, θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου. Όλη η διαδικασία της επιλογής και πρόσληψης θα ολοκληρωθεί πανελλαδικά μέσα στον Ιούνιο.

Οι νέες αυτές θέσεις εργασίας είναι επιπλέον των 400 θέσεων που ανακοίνωσε η Παπαστράτος, ως αποτέλεσμα της μεγάλης επένδυσης των 300 εκατ. ευρώ για τη μετατροπή του εργοστασίου της σε μονάδα αποκλειστικής παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού για το IQOS σταματώντας μετά από 87 χρόνια την παραγωγή τσιγάρων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και να στείλουν το βιογραφικό τους εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 1 =