αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Παπαδοπούλου μοιράζει μπόνους 1,5 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους της

Η Παπαδοπούλου μοιράζει μπόνους 1,5 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους της

Σε μια σημαντική κίνηση εν μέσω πανδημίας προχωρά η Παπαδοπούλου. Η εταιρία που παρασκευάζει, μεταξύ άλλων, τα γνωστά μπισκότα ανακοίνωσε ότι θα δώσει στους εργαζομένους της που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή (στα εργοστάσια παραγωγής, τις αποθήκες, τη διανομή και τις πωλήσεις) επιπλέον αμοιβή, συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς τους.

Παράλληλα, η εταιρία προχωρά σε στοχευμένες υποστηρικτικές ενέργειες στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και της Εργασίας, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνει η χώρα.

Ειδικότερα, για την Υγεία η εταιρεία εξασφάλισε την προμήθεια 12 άμεσα παραδοτέων αναπνευστήρων, τους οποίους θέτει στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας. Το Υπουργείο θα επιλέξει, αναλόγως των αναγκών, σε ποια νοσοκομεία της χώρας θα χρησιμοποιηθούν.

Επίσης, η εταιρεία προχώρησε στην προμήθεια συστήματος υπερηχοτομογραφίας καθώς και φορητού ακτινολογικού συστήματος που θα διατεθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας που είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς.

Για την Παιδεία προχωρά μέσω του Junior Achievement Greece σε χρηματική δωρεά ώστε να αποκτηθούν 455 φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες θα διατίθενται σε μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση στα απαιτούμενα τεχνολογικά μέσα για τη συμμετοχή τους στη διδασκαλία μέσω διαδικτύου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =