αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Πάτρα έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της καινοτόμου επιχειρηματικότητας. Έρχεται το Startup Grind Patras Vol. 2

Η Πάτρα έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της καινοτόμου επιχειρηματικότητας. Έρχεται το Startup Grind Patras Vol. 2

Ψάχνετε έμπνευση για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο; Θέλετε να συζητήσετε και να λύσετε τις απορίες σας σχετικά με την επιχειρηματικότητα; Προτιμάτε να ακούτε τις προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων, από το να παρακολουθείτε σεμινάρια; Το Startup Grind επιστρέφει στην Πάτρα για 2η φορά στις 13/12 στο Θέατρο Act.

To Startup Grind είναι μία παγκόσμια κοινότητα που περιλαμβάνει 300 πόλεις, 115 χώρες, πάνω από 1.000.000 επιχειρηματίες και υποστηρίζεται από το Google for Entrepreneurs. Σκοπός του Startup Grind είναι να εκπαιδεύσει, να εμπνεύσει και να φέρει κοντά τον επιχειρηματικό κόσμο της κάθε πόλης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, που διαρκεί περίπου μία ώρα, ο ομιλητής αλληλεπιδρά με το κοινό, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί τις απορίες και τους προβληματισμούς του. Το Mindspace είναι υπερήφανα ο εκπρόσωπος της κίνησης αυτής στην Πάτρα.

Στην εκδήλωση ομιλητής θα είναι ο Βασίλης Γεωργιτζίκης (aka Tzikis), CEO & Founder της Codebender. Θα μοιραστεί μαζί μας ποιο ήταν το project του, τις εμπειρίες που αποκόμισε και θα συζητήσουμε όλα τα φλέγοντα ζητήματα γύρω από την επιχειρηματικότητα. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας το κοινό μπορεί να συμμετέχει με ερωτήσεις, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης έχει προγραμματιστεί συζήτηση και δικτύωση μεταξύ όλων των παρευρισκομένων, με δωρεάν μπύρα και πίτσα!

 

Εισιτήριο : https://goo.gl/UeZaUu

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + four =