αρχικηVIRALΗ Νο1 αλλαγή που πρέπει να κάνεις στο νέο σπίτι που ενοικίασες (και θα «μεταμορφώσει» άμεσα τον χώρο)

Η Νο1 αλλαγή που πρέπει να κάνεις στο νέο σπίτι που ενοικίασες (και θα «μεταμορφώσει» άμεσα τον χώρο)

Ας παραδεχτούμε ότι το να βρεις να νοικιάσεις ένα ωραίο διαμέρισμα είναι ένα δύσκολο task. Αφενός, το να βρεις ένα “τίμιο” σπίτι (ειδικά στην Αθήνα) χρειάζεται χρόνο. Αφετέρου, η αναλογία τιμής-περιοχής δεν έχει πλάκα. Όπως και να έχει, όμως, όταν βρεις αυτό το ένα, το ερωτεύεσαι. Έχεις τσεκάρει θέα, καλά πατώματα και όλα τα απαραίτητα και είσαι αποφασισμένη πως τον επόμενο σπίτι θα τον περάσεις στο καινούργιο σου βασίλειο. Αλλά ξαφνικά, βλέπεις κάτι που σου χαλάει την αισθητική, όλα τα πλάνα διακόσμησης και ό,τι είχες στο μυαλό σου μέχρι τώρα.

Ναι, τα κολλητά φωτιστικά οροφής. Κι αυτό ακριβώς είναι το ένα πράγμα που πρέπει να αλλάξεις στο καινούργιο σου διαμέρισμα, όπως αναφέρει το savoirville.gr.

Στο 99% των περιπτώσεων μπορείς σίγουρα να αλλάξεις τον κακόγουστο φωτισμό από όλους τους χώρους του νέου σου διαμερίσματος. Ακόμα και αν το νοικιάζεις.

Αυτά είναι τα 5 βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις:

1| Ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού σου για την αλλαγή.

2| Παράγγειλε φωτιστικά της αρεσκείας σου με updated design.

3| Κάλεσε έναν ηλεκτρολόγο να σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς τα παλιά και να εγκαταστήσεις τα δικά σου.

4| Αποθήκευσε τα φωτιστικά που αφαίρεσες σε ένα ασφαλές μέρος.

5| Όταν ξενοικιάσεις το σπίτι, κάλεσε και πάλι τον ηλεκτρολόγο ώστε να αφαιρέσει τα δικά σου φωτιστικά, τα οποία θα πάρεις και μαζί. Και να επανεγκαταστήσει τα παλιά, που υπήρχαν στο σπίτι εξαρχής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 8 =