αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Νιτσιάκος μόλις διέψευσε τα σενάρια περί εξαγοράς του 40% της εταιρίας από τον Σάκη Ρουβά

Η Νιτσιάκος μόλις διέψευσε τα σενάρια περί εξαγοράς του 40% της εταιρίας από τον Σάκη Ρουβά

Μία πληροφορία που ήθελε τον Σάκη Ρουβά να εξαγοράζει το 40% της γνωστής πτηνοτροφικής επιχείρησης “Νιτσιάκος” έκανε τον γύρο του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου το περασμένο τριήμερο.

Το πρωί της Δευτέρας η εταιρεία Νιτσιάκος προχώρησε σε λακωνική ανακοίνωση η οποία ανέφερει : Αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η οικογένεια Νιτσιάκου επιθυμεί να διευκρινίσει ότι ουδεμία συζήτηση με οποιοδήποτε πρόσωπο έχει πραγματοποιήσει που να αφορά στην πώληση ποσοστού της εταιρείας Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ και ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε ήταν στις προθέσεις της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία Νιτσιάκος συγκαταλέγεται από τις μεγαλύτερες στον κλάδο των τροφίμων με κύκλο εργασιών της τάξης των 236 εκατ. ευρώ, σημαντική κερδοφορία, χαμηλό δανεισμό και υψηλά μερίδια αγοράς.

Από την πλευρά του ο καλλιτέχνης έχει αυξήσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες το τελευταίο διάστημα. Μετά από την ενασχόληση του στην καλλιέργεια στέβιας στην Αιτωλοακαρνανία προχώρησε πρόσφατα στην δημιουργία της “SK Κτηνοτροφική Α.Ε.” με έδρα την Νέα Μάκρη αλλά δραστηριότητα στην περιοχή της Καρδίτσας.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 17 =