αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ νέα τηλεόραση της LG δεν έχει καλώδια, αλλά έχει ροδάκια για να βλέπετε παντού στο σπίτι

Η νέα τηλεόραση της LG δεν έχει καλώδια, αλλά έχει ροδάκια για να βλέπετε παντού στο σπίτι

Μία νέα τηλεόραση παρουσίασε η LG. Ο λόγος για την LG StanbyME, μια τηλεόραση 27 ιντσών, η οποία όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομά της μπορεί να στέκεται πάντα δίπλα σας. Ναι, το νέο αυτό μοντέλο μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κανένα καλώδιο, αφού έρχεται εξοπλισμένο με ενσωματωμένη μπαταρία και μπορεί να μετακινηθεί πανεύκολα χάρη στη βάση του, η οποία διαθέτει ροδάκια.

Όσον αφορά τη βάση τώρα, αυτή έχει προσαρμοζόμενο ύψος, με το πάνελ αυτό καθ’ αυτό να κρέμεται από ένα μπράτσο που επιτρέπει την προσαρμογή προς όλες πρακτικά τις κατευθύνσεις. Από την άλλη, η ενσωματωμένη μπαταρία μπορεί να χαρίσει τρεις ώρες αυτονομία έπειτα από μια πλήρης φόρτιση. Επομένως, η προβολή μιας ταινίας δεν είναι και τόσο δύσκολο εγχείρημα, εκτός και αν σκοπεύετε να κάνετε μαραθώνιο Harry Potter, μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχετε φυσικά τη δυνατότητα να συνεχίσετε την προβολή, όσο η τηλεόραση φορτίζει.

Η νέα τηλεόραση της LG έχει ροδάκια και μπαταρία για να βλέπετε παντού στο  σπίτι - Unboxholics.com

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η StanbyME είναι συγχρόνως και touchscreen, προσφέροντας streaming εφαρμογές όπως Netflix, Amazon Prime Video και YouTube, διαθέτει NFC για mirroring της οθόνης του κινητού σας, ενώ προσφέρει φυσικά και HDMI θύρα για σύνδεση εξωτερικών συσκευών.

Για την ώρα η LG δεν έχει αποκαλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως η ανάλυση, οι HDR δυνατότητες κ.α. Συγχρόνως, άγνωστη παραμένει και η τιμή, καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − six =