αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ νέα ηχομπάρα Creative Stage SE που ενισχύει τον ήχο στον υπολογιστή σου- Ποια είναι η τιμή της

Η νέα ηχομπάρα Creative Stage SE που ενισχύει τον ήχο στον υπολογιστή σου- Ποια είναι η τιμή της

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της Creative Stage SE, της νέας ηχομπάρας της σειράς Stage για χρήση κάτω από την οθόνη υπολογιστή, που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την εμπειρία ήχου του χρήστη. Παρά το μικρό της μέγεθος, η Creative Stage SE διαθέτει ισχυρό άκουσμα με προσαρμοσμένους racetrack drivers και τεχνολογία Sound Blaster για να προσφέρει μια πιο καθαρή και καθηλωτική εμπειρία ήχου. Είναι επίσης απλή στη ρύθμιση και ενεργοποιείται εύκολα μέσω ενός τροφοδοτικού. Επιπλέον, προσφέρει ψηφιακό ήχο USB και συνδεσιμότητα Bluetooth 5.3. Σε συνδυασμό με τα εύκολα στη χρήση σημεία ελέγχου και ρυθμίσεις τόνου, η Creative Stage SE δημιουργεί τις βάσεις για μια αναβαθμισμένη εμπειρία ταινιών, μουσικής και παιχνιδιών για τους χρήστες υπολογιστών.

Εξοπλισμένη με ισχυρούς, full-range racetrack drivers και υπερμεγέθη radiators, η Creative Stage SE είναι σε θέση να προσφέρει καθαρότερο και πιο δυνατό ήχο, ακόμη και χωρίς subwoofer. Με συνολική μέγιστη ισχύ 48W, ξεπερνά την απόδοση ήχου οποιουδήποτε προεπιλεγμένου ενσωματωμένου ηχείου υπολογιστή για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία ακρόασης στους χρήστες. Η Creative Stage SE διαθέτει επίσης τεχνολογίες ήχου Sound Blaster, όπως το Clear Dialog και το Surround Sound, οι οποίες προσφέρουν στους χρήστες καθαρότερο διάλογο ακόμη και σε πολύβουες σκηνές και μια κινηματογραφική εμπειρία ήχου με εύρος.

Επιπλέον, η Creative Stage SE επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ θερμότερης και φωτεινότερης αναπαραγωγής ήχου με την πιο πρόσφατη λειτουργία ρύθμισης τόνου. Τώρα οι χρήστες μπορούν να συντονίσουν και να προσαρμόσουν την ουδετερότητα τόνου σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Τέλος, για μια απρόσκοπτη εμπειρία ακρόασης, η Creative Stage SE διαθέτει μια απλή ρύθμιση plug-and-play που υποστηρίζει τόσο ψηφιακό ήχο USB όσο και συνδεσιμότητα Bluetooth. Επιπλέον, περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο κουμπί ελέγχου έντασης ήχου τοποθετημένο σε εύκολα προσβάσιμο σημείο για τους χρήστες, ώστε να κάνουν γρήγορες ρυθμίσεις ήχου εν κινήσει, καθώς και ένα τηλεχειριστήριο για εναλλαγή μιας ποικιλίας χαρακτηριστικών, όπως ρυθμίσεις τόνου, ήχο surround και επιλογές λειτουργίας καθαρότητας διαλόγου.

Η Creative Stage SE διατίθεται στο Creative.com στα €64.99.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 10 =