αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ νέα ηχομπάρα της Creative με τιμή στα 54 ευρώ

Η νέα ηχομπάρα της Creative με τιμή στα 54 ευρώ

Η Creative Technology παρουσίασε σήμερα στην αγορά την Creative Stage Air V2, τη νέα ηχομπάρα της για χρήση κάτω από την οθόνη, η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους χρήστες μια «γεμάτη» ακουστική εμπειρία μέσω ενός μινιμαλιστικού σχεδιασμού που προσφέρει ευελιξία ακόμα και στις επιλογές συνδεσιμότητας.

Ανανεωμένη από μέσα προς τα έξω από την δημοφιλή προκάτοχό της (Stage Air), η Stage Air V2 έχει νέα εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα ένα λεπτό και συμπαγές προφίλ. Παρέχει πληρέστερο ήχο με σημαντικά καλύτερα μπάσα, παρόλο που δεν διαθέτει subwoodfer – χάρη στους νέους οδηγούς πλήρους εμβέλειας και ενός υπερμεγέθους παθητικού ψυγείου.

Η ηχομπάρα αυτή διαθέτει ένα ολοκληρωμένο προφίλ συνδεσιμότητας για συμβατές συσκευές (που περιλαμβάνουν PC, Mac, PS5, Nintendo Switch, φορητές συσκευές) – οι χρήστες μπορούν άνετα να συνδέσουν ένα μόνο καλώδιο USB για ήχο και τροφοδοσία ή να επιστρέψουν στην αξιόπιστη θύρα 3,5 mm για αναλογική συνδεσιμότητα. Λειτουργεί επίσης ως ασύρματο ηχείο, με την τελευταία τεχνολογία Bluetooth 5.3 με έξι ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση – ενθαρρύνοντας τους χρήστες να το έχουν μαζί τους παντού στο σπίτι.

Η Stage Air V2 είναι σχεδιασμένη να προσφέρει ευχαρίστηση, είτε ως ένα συμπαγές και μικρό σε σπατάλη χώρου αξεσουάρ επιτραπέζιου υπολογιστή είτε στον πάγκο της κουζίνας σε ένα πάρτι μαγειρικής. Οι χρήστες αναμφίβολα απολαμβάνουν ήχο με εξαιρετικές επιδόσεις σε ένα εντελώς φιλικό προς τον προϋπολογισμό πακέτο.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Η Creative Stage Air V2 διατίθεται στο Creative online store στα 54.99€.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + eighteen =