αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ νέα εφαρμογή που θα εγκατασταθεί αυτόματα στους υπολογιστές των συνδρομητών του Microsoft 365

Η νέα εφαρμογή που θα εγκατασταθεί αυτόματα στους υπολογιστές των συνδρομητών του Microsoft 365

Εάν είστε συνδρομητής του Microsoft 365, να αναμείνετε την αυτόματη εγκατάσταση του Microsoft Defender τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες.

Όπως αναφέρει το Neowin και αναδημοσιεύει το PC Magazine, ορισμένοι χρήστες του 365 παρατήρησαν ότι το Microsoft Defender εμφανίζεται ως εγκατεστημένη εφαρμογή, αλλά δεν θυμούνται να έχουν συμφωνήσει με την εγκατάστασή του. Ένας γρήγορος έλεγχος της σελίδας υποστήριξης για το Defender αποκαλύπτει ότι η Microsoft αποφάσισε να αρχίσει να το εγκαθιστά αυτόματα.

Σύμφωνα με τη σελίδα υποστήριξης:

“Από τα τέλη Φεβρουαρίου του 2023, η εφαρμογή Microsoft Defender θα περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα εγκατάστασης του Microsoft 365. Αυτό σημαίνει ότι όταν εγκαθιστάτε τις εφαρμογές του Microsoft 365 στη Windows συσκευή σας, η εφαρμογή Microsoft Defender θα εγκαθίσταται αυτόματα για εσάς μαζί με τις υπόλοιπες εφαρμογές”.

Όποιος έχει ήδη εγκατεστημένο το Microsoft 365 δεν θα αποφύγει την αυτόματη εγκατάσταση επειδή “η εφαρμογή Microsoft Defender θα εγκατασταθεί αυτόματα για εσάς με την επόμενη ενημέρωση”.

Η Microsoft στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους υπάρχοντες συνδρομητές του 365 εξηγώντας τα οφέλη της χρήσης του Defender, ενώ το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαιώνει επίσης ότι στις συσκευές Windows 10 και Windows 11 η εφαρμογή θα εγκατασταθεί αυτόματα “κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης ενημέρωσης”. Αν δεν θέλετε να περιμένετε, είναι δυνατή η χειροκίνητη λήψη του Defender από το Microsoft Store, αλλά για να λειτουργήσει θα χρειαστεί μια ενεργή συνδρομή Microsoft 365 Personal ή Family.

Το Defender είναι ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει η Microsoft και λειτουργεί παράλληλα με την ενσωματωμένη προστασία Windows Security. Λειτουργεί στα Windows, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές Android, iOS και macOS, ενώ η Microsoft επιτρέπει τη χρήση του σε έως και πέντε συσκευές ανά άτομο. Εάν έχετε ήδη μια σουίτα ασφαλείας που εκτελείται στο σύστημά σας, το Defender θα τη διακρίνει και θα προσαρμόζει ανάλογα τον τρόπο εκτέλεσης, ώστε να μην παρεμβαίνει στη λειτουργία της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 1 =