αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ νέα έκδοση του Opera θα μπλοκάρει τον οποιοδήποτε θέλει να κάνει εξόρυξη κρυπτονομισμάτων μέσω… του PC σου

Η νέα έκδοση του Opera θα μπλοκάρει τον οποιοδήποτε θέλει να κάνει εξόρυξη κρυπτονομισμάτων μέσω… του PC σου

Με την τρέλα των κρυπτονομισμάτων να έχει πάρει για ακόμα μια φορά την ανοδική πορεία μετά τις τελευταίες ανησυχητικές πτώσεις, όλο και περισσότερες ιστοσελίδες δελεάζονται από την ιδέα του να χρησιμοποιούν τους υπολογιστικούς πόρους των επισκεπτών τους για την εξόρυξη Monero. Κρούσματα όπως αυτό το PirateBay και του Showtime ήταν η σπίθα για να γίνει η ευρέως γνωστός ο εναλλακτικός τρόπος εισοδήματος, ο οποίος διχάζει την τεχνολογική κοινότητα.

Όπως διαβάζουμε στο Unboxholics.com, η Opera δημιούργησε ένα νέο χαρακτηριστικό στην καινούρια έκδοση του φυλλομετρητή το οποίο αποκλείει οποιοδήποτε script εκμεταλλεύεται την επεξεργαστική ισχύ του συστήματος. Το NoCoin θα είναι διαθέσιμο με την έκδοση 50 του Opera, η οποία βρίσκεται διαθέσιμη για beta δοκιμή. Το blocker δουλεύει σε συνεργασία με το πρόγραμμα AdBlocker της Opera, βοηθώντας τον χρήστη να αποφύγει ότι τον ενοχλεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + 20 =