αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ μόδα των (fake) ιντερνετικών διαγωνισμών ξανά χτύπησε. Και η Aegean αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση

Η μόδα των (fake) ιντερνετικών διαγωνισμών ξανά χτύπησε. Και η Aegean αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση

Όσοι χρησιμοποιείτε τα social media, θα έχετε παρατηρήσει πιθανότατα ότι ένας νέος… διαγωνισμός έχει κάνει την εμφάνιση του τις τελευταίες ημέρες και έχει γίνει viral. Έχει τίτλο «Aegean-fly.club» και σου ζητάει να απαντήσεις μερικές ερωτήσεις για την Aegean και να «μοιραστείς» τον διαγωνισμό με τους φίλους, με σκοπό να «κερδίσεις» δύο εισιτήρια.

Φυσικά, πρόκειται για ακόμα έναν fake διαγωνισμό, ο οποίος δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στους χρήστες που σπεύδουν να συμμετάσχουν. Μάλιστα, η έκταση που έχει πάρει ο εν λόγω ψεύτικος διαγωνισμός, ανάγκασε την Aegean Airlines να βγάλει ανακοίνωση στο Facebook, και να διευκρινίσει ότι ως εταιρία δεν έχει καμιά σχέση με όλη αυτή την ιστορία.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας, με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων , ο οποίος επιπλέον διενεργεί και παραπλανητικό διαγωνισμό με τον τίτλο Aegean-fly.club» σημειώνει η εταιρία.

Και τονίζει, ανάμεσα σε άλλα: «Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας».

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας, με παράνο…

Posted by Aegean Airlines on Samstag, 16. Dezember 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 15 =