αρχικηVIRALΗ μεζονέτα στη Γλυφάδα που επανασχεδιάστηκε και έχει εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα (ΦΩΤΟ)

Η μεζονέτα στη Γλυφάδα που επανασχεδιάστηκε και έχει εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα (ΦΩΤΟ)

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Schema Architecture έδωσε νέα πνοή σε μια καταπληκτική μεζονέτα στη Γλυφάδα, με απίθανη θέα στη θάλασσα.

Η μεζονέτα βρίσκεται στη Γλυφάδα και καταλαμβάνει τους τελευταίους δύο ορόφους μιας πολυκατοικίας χτισμένης στις αρχές του 2000. Το διαμέρισμα επανασχεδιάστηκε, με βασικό στόχο την αύξηση του φυσικού φωτός στο εσωτερικό του, καθώς ο κύριος προσανατολισμός του είναι βορινός. Για τον λόγο αυτόν, επιλέχθηκαν ανοιχτοί και φωτεινοί τόνοι στα χρώματα, τα δάπεδα, και τα υλικά. Η αισθητική του εσωτερικού σχεδιασμού είναι λιτή και σύγχρονη, με στόχο να προκαλέσει τις αισθήσεις.

Στο πρώτο επίπεδο, δομικά στοιχεία, όπως η κεντρική κολώνα και η μεταλλική σκάλα που οδηγεί στο δώμα, καλύπτονται με λευκές ξύλινες περσίδες. «Με αυτόν τον τρόπο, ορίζεται ο χώρος κίνησης, δημιουργείται κιγκλίδωμα στη σκάλα και λειτουργούν ως διαχωριστικό στοιχείο μεταξύ εισόδου και καθιστικού, ενώ ταυτόχρονα το διαμέρισμα αποκτά αισθητικό ενδιαφέρον, χαρακτήρα και κομψότητα» αναφέρει η ομάδα πίσω από το βραβευμένο πρότζεκτ.

Πηγή: bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =