αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ μεγαλύτερη πλατφόρμα ενοικίασης σκαφών στην Ευρώπη ρίχνει… άγκυρα στην Ελλάδα

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα ενοικίασης σκαφών στην Ευρώπη ρίχνει… άγκυρα στην Ελλάδα

Η Click&Boat, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ενοικίασης σκαφών στην Ευρώπη, έρχεται στην Ελλάδα. Πλέον οι χρήστες μπορούν να βρουν την ελληνική version της πλατφόρμας ΕΔΩ. Και φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι ένας δυνατός παίχτης σε αυτό το πεδίο. Δεν είναι τυχαίο, ότι ο αριθμός των χρηστών της Click&Boat που αναζητούν σκάφη στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά σχεδόν 400% την περίοδο 2017 – 2018, ενώ οι κρατήσεις (από Έλληνες και ξένους παραθεριστές) αυξήθηκαν κατά 340%.

Η Click & Boat συνδέει ιδιοκτήτες σκαφών (στην Ελλάδα αποκλειστικά επαγγελματίες) με λάτρεις της ιστιοπλοΐας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν το δικό τους σκάφος. Οι χρήστες μπορούν να νοικιάσουν μηχανοκίνητα σκάφη, ιστιοφόρα, καταμαράν ή φουσκωτά.

Σύμφωνα με το συνιδρυτή της Click & Boat, Edouard Gorioux: «Η Ελλάδα γίνεται ταχύτατα μια από τις σημαντικότερες αγορές μας. Εκτός από τους ξένους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα, όλο και περισσότεροι Έλληνες είναι πλέον εξοικειωμένοι με μοντέλο της συνεργατικής οικονομίας στην ενοικίαση σκαφών και χρησιμοποιούν την πλατφόρμα μας. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε μια ελληνική υπηρεσία για τους φίλους μας στη χώρα αυτή». Η εταιρία, η οποία εδρεύει στο Παρίσι, έλαβε πρόσφατα χρηματοδότηση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για να επεκτείνει την παρουσία της σε νέες αγορές όπως η Ελλάδα, με βάση την επιτυχημένη παρουσία της σε μεγάλες αγορές όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Με περισσότερα από 22.000 σκάφη σε 25 χώρες, η Click&Boat κατέχει ηγετική θέση στην ενοικίαση σκαφών μέσω διαδικτύου. Μέσα σε μόλις πέντε χρόνια από την ίδρυση της η “Uber του κόσμου της ναυσιπλοΐας”, σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, έχει βοηθήσει περισσότερους από 200.000 λάτρεις αυτού του σπορ από όλο τον κόσμο να νοικιάσουν ένα σκάφος.

Η Click&Boat είναι μια πλατφόρμα ενοικίασης σκαφών που δημιουργήθηκε το 2013 από δύο νέους Γάλλους επιχειρηματίες: τον Edouard Gorioux και τον Jérémy Bismuth.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − six =