αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ μεγάλη αλυσίδα με φθηνά είδη σπιτιού και εργαλεία που έρχεται στην Ελλάδα

Η μεγάλη αλυσίδα με φθηνά είδη σπιτιού και εργαλεία που έρχεται στην Ελλάδα

Μία ακόμα μεγάλη διεθνής αλυσίδα ετοιμάζεται να «αποβιβαστεί» στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά στο πεδίο του D.I.Y. (Do It Yourself). Πρόκειται για την αλυσίδα MR D.I.Y.

Ενάμισι χρόνο μετά την σύσταση θυγατρικής στην Ελλάδα, τώρα ανακοινώθηκε στο ΓΕΜΗ η τοποθέτηση διαχειρίστριας η οποία φέρεται ότι θα «τρέξει» την επέκταση της μαλαισιανης αλυσίδας καταστημάτων στην χώρα μας.

Η αλυσίδα στο τέλος του 2023 βρέθηκε να διαθέτει 3.481 καταστήματα από τα οποία τα 879 άνοιξαν μόλις τον τελευταίο χρόνο. Πλέον έχει παρουσία σε 11 χώρες, κυρίως στην Νοτιοανατολική Ασία, ενώ την τελευταία χρόνια έχει κάνει και τα πρώτα βήματα της στην Ευρώπη με παρουσία σε Ισπανία αλλά και στην Τουρκία.

Τι πουλάει η αλυσίδα; Εστιάζει στον εξοπλισμό τεχνικών εργασιών (υδραυλικά, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, εργαλεία κήπου, χρώματα κ.α.). Πρόκειται για τη βασική κατηγορία της αλυσίδας που ξεκίνησε πριν από 17 χρόνια στην Μαλαισία αλλά σήμερα έχει επεκταθεί σε 9 κατηγορίες και πάνω από 18.000 διαφορετικά προϊόντα. Πέρα από τον τεχνικό εξοπλισμό κινείται στα είδη σπιτιού (σκεύη μαγειρικής, προϊόντα καθαρισμού, πετσέτες κ.α.), ηλεκτρολογικά (λάμπες, καλώδια, αντάπτορες, μπαταρίες, πολύπριζα κ.α.), μικροέπιπλα, χόμπυ και αθλητισμός, προϊόντα για το αυτοκίνητο, παιχνίδια, περιφερειακά υπολογιστών, είδη δώρων και άλλα.

Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρίας είναι οι πλέον ανταγωνιστικές τιμές (το μότο τους είναι Always Low Prices) και ότι τα προϊόντα που θα βρει ο καταναλωτής στα ράφια των καταστημάτων του είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανώνυμα ή ιδιωτικής ετικέτας.

Μένει να δούμε πότε θα γίνει το επίσημο άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη χώρα μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − two =